Drink After Work 19.11.2015

Un nou eveniment Drink After Work ne așteaptă pe 19 Noiembrie în Cluj-Napoca, eveniment găzduit de această dată de The Office Wine Bar din Cluj-Napoca și se anunță ca de fiecare dată a fi un eveniment extraordinar. Ne-am obișnuit deja cu seria acestor întâlniri lunare și am avut parte de fiecare dată de momente deosebite într-un cadru care îmbină un mediu after office cu muzica Jazz și vinuri rafinate.

Drink After Work a devenit un eveniment de referință în Cluj-Napoca un cadru în care au oportunitatea sa socializeze persoane din diferite medii de business.  Este și o ocazie să aflăm ce vinuri sau ce noutăți lansează pe piață cramele din România și să ne inițiem în arta degustării.

Cadrul ales, The Office Wine Bar din Cluj-Napoca, îmbină armonios stilul business dar specific locului de după muncă și totodată modern.

Drink After Work un spațiu de întâlnire de business: al tinerilor întreprinzători, directori, liderilor de opinie și/sau oamenilor de afaceri din Cluj. Se desfășoară odată pe lună, de obicei joi, începând cu ora 7pm. Conceptul Drink After Work face posibilă interacțiunea nonformală a invitaților, dintr-o bază de date de peste 1 300 de firme active din județul Cluj și din afară.

Background-ul în turism și în HORECA încă din 1998, al organizatorului respectă poate cel mai valoros bun al celor care participă la aceste întâlniri: timpul. Accentul pe latura profesională a oricărui business este prioritar; locația (restaurant, bar sau hotel), muzica jazz și vinul se prezintă întotdeauna la valoarea reală:
locația aleasă respectă calitatea enunțată și serviciile aferente, prezentând ce este nou sau schimbat cramele de marcă din România prezintă două/trei etichete, noutăți din gama lor, astfel introducerea în lumea vinurilor și în cultura degustării se asigură prin prezența obligatorie a unui somelier promovăm tineri artiști și muzicieni din lumea Jazz-ului, asigurând o atmosferă de „business after work” este important să avem un follow-up al evenimentului, astfel fotografiile prezentate a doua zi pe pagina de Facebook/DrinkAfterWork, permite celor din baza de date să savureze în continuare din atmosfera acestei seri și să vadă invitații care au fost la eveniment; peste 20 000 de click-uri și vizualizări sunt pe album în fiecare lună

După 6 ani, Drink After Work rămâne un poll de referință al culturii de business creativ si tânăr al Clujului, pentru că permite conectarea oamenilor de decizie, antreprenorilor și dezvoltatorilor, oferind un spațiu de socializare pentru cei care doresc dezvoltare in afaceri in Cluj, lăsând în același timp o amprentă ușoară de patriotism local, asumată de organizator.

Related Posts with Thumbnails
November 18th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*