EI au şanse la „Zmeura de Aur”

Deşi luna ianuarie ne dezvăluie cine va fi nominalizat la premiile Oscar, pe 24 ianuarie vom afla cine sunt candidaţii pentru „prestigiosul” trofeu „Zmeura de Aur”. Evenimentul are loc doar cu o zi înainte de anunţarea nominalizărilor pentru Premiile Academiei.

Los Angeles Times a preluat de pe blogul american „Awards Tracker” o posibilă listă de câştigători, listă pe care se află câteva filme extrem de cunoscute. Astfel la categoria Cel mai prost film se află printre finalişti pelicule precum: Clash of The Titans, The Expandables, Sex and the city 2 sau The Twilight Saga: Eclipse. La această categorie câştigătorul de anul trecut a fost „Transformers: Revange of the Fallen”, film care a avut încasări de 834 milioane de dolari şi care se află pe locul 24 în topul încasărilor la nivel mondial.

Burlesque, care nu a avut încă premiera la noi în ţară a primit deja câteva nominalizări la categoriile, Cel mai prost scenariu, Cea mai proastă actriţă în rol principal (Cristina Aguilera) sau Cea mai proastă actriţă într-un rol secundar (Kristen Bell şi Cher). La cea mai proastă actriţă este nominalizată şi Jessica Alba pentru rolul din Machete sau la Cel mai prost actor, Mickey Rourke pentru prestaţia din Iron Man 2.

Deşi acestea nu sunt nominalizările oficiale, acelea le vom afla abia pe 24 ianuarie, ne putem face totuşi o idee cam la ce să ne aşteptăm anul acesta din partea „Zmeurei”.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*