Este oficial. Se deschide Ski Resort Transalpina!

După incertitudini și momente care ne-au provocat nopți albe, ne reîntoarcem acasă la Ski Resort Transalpina…

După o așteptare lungă au venit în sfârșit și veștile bune! Ski Resort Transalpina se deschide vineri 26.01.2018 și așteaptă toți turiștii dornici de a petrece un sfârșit de săptămână de poveste pe cea mai frumoasă pârtie de la noi din țară. Pârtia ne așteaptă cu un strat generos de zăpadă și cu cunoscutul peisaj de vis. 

Știm foarte bine că ultimele luni au fost pline de  articole, păreri dar și comentarii în rețelele de socializare sau în presa online, dar credem cu tărie că „e mai bine mai târziu decât niciodată”! Și trebuie să privim cu pozitivism faptul că ne putem reîntoarce în locul nostru drag.

Chiar dacă sezonul de iarnă a debutat în forță în România încă din luna decembrie, vom avea parte de evenimente frumoase aici la Ski Resort Transalpina în acest sezon, evenimente care au loc în fiecare an și care atrag tot mai mulți turiști. Printre preferatele noastre este acela când alegem să sărbătorim frumoasa ie românească, eveniment care are loc de obicei în primul weekend din luna martie. Mai multe detalii despre ce ne așteaptă în acest sezon am aflat de la Ramona Fodor, director de marketing la Ski Resort Transalpina.

„Chiar dacă am fost nevoiți să anulam un eveniment deosebit de important și mă refer la World Snow Day, eveniment internațional care are loc în penultima duminică a lunii ianuarie, în fiecare an, chiar dacă incertitudinea a planat până în acest moment cu privire la deschiderea sezonului, noi vom încerca să pastram competițiile și evenimentele deja consacrate ale SRT”, a precizat Ramona Fodor.

Nu ne rămâne decât să punem mâna repede pe telefon și să ne găsim o cazare. Ca și variante puteți opta între Obârșia Lotrului (Cabana Vânătorul, Hanul Haiducilor) și localitatea Voineasa, cea din urmă fiind la aproximativ 30 de km de pârtie.

Pentru mai multe detalii puteți consulta site-ul oficial al Ski Resort Transalpina: www.trans-alpina.ro sau pagina oficială de Facebook Ski resort Transalpina.

Mențiune*: Precizam ca spațiile de servicii: apreski-bar, apreski Sunny și închiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT sunt momentan închise din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuiesc parcurse.

Ne vedem pe pârtie!

Related Posts with Thumbnails
January 23rd, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*