Evenimente la Ski Resort Transalpina

Slalom Uriaș Adulți Cupa Orange – 25.02.2015

Weekend-ul 25-26 Februarie, a adus la Ski Resort Transalpina o competiție pe cinste. Cupa Orange la Slalom Uriaș pentru adulți a fost un minunat spectacol pentru că am avut ocazia să urmărim adevărate talente pe pârtie.

Slalomul uriaș este competitia care an de an a reușit să strângă aici cei mai titrați schiori din țară dar nu numai. Toți participanții la competiție au concurat în funcție de anul nașterii și au fost împărțiți în patru categorii de vârstă, femei respectiv bărbați. Premiile au fost pe măsură și au fost oferite de Orange.

Clasamentul oficial în urma concursului

Deși inițial am avut emoții din cauza vremii care s-a arătat destul de capricioasă, am avut parte sâmbătă de o zi absolut superbă cu soare și cel albastru, iar rafalele de vânt s-au potolit în cele din urmă și ne-au lăsat să ne simțim bine pe pârtie. Până și vremea a știut că toți cei care vin aici vor să se simtă bine să, să facă mișcare, să se bucure de acest loc.

Distracția a continuat până la finalul zilei la Apres Ski unde am ascultat muzică – prezența băieților de la Kiss FM cu Winter Kiss a fost salutată cu plăcere de cei prezenți aici la un vin fiert sau o ciocolată caldă – și am avut parte și de jocuri distractive. Atmosfera absolut perfectă a fost simțită până la finalul zilei.

Pentru că Ski Resort Transalpina distracțiile se țin lanț în acest sezon vă ținem la curent cu absolut toate noutățile legate de cel mai frumos domeniu schiabil din România.

Sâmbătă, 4 Martie, reluăm tradiția iei la pârtie, așa că toți cei care au acasă o ie sunt așteptați aici la pârtie pentru a o cinsti și a ne bucura de tradițiile românești.

sursa foto: Ski resort Transalpina

Related Posts with Thumbnails
February 28th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*