A doua ediţie Electric Castle va avea loc între 19–22 Iunie 2014

A doua ediţie Electric Castle sub sloganul “Bigger, Stronger, Better”

Electric Castle este cel mai mare festival de muzică din România care se desfășoară pentru al doilea an consecutiv la Castelul Bánffy de la Bonțida. Este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Prin întregul său concept Electric Castle își propune să revoluționeze modul prin care tinerii interacționează cu muzica.

După prima ediție din 2013, festivalul a fost nominalizat la două categorii la European Festival Awards (Best New Festival și Best Medium Size Festival), mai târziu ajungând în finală în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Size Festival, alături de nume de prestigiu ca Volt, Balaton, Melt sau I love Techno.

Electric Castle își propune să fie mai mult decât o extensie a unui concert și dorește să ofere participanților o experiență totală prin combinarea trecutului plin de istorie și grandoare al locației cu modernul și urbanul, prin activitățile de pe timpul zilei (fie că este vorba de sporturi extreme sau workshop-uri de producție audio-video) și paleta variată de muzică.

Festivalul din acest an va avea loc între 19–22 Iunie 2014 la Castelul Bánffy de la Bonțida şi mizează pe cel puţin 60.000 de spectatori.

Related Posts with Thumbnails
March 3rd, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*