A List Magazine, un proiect extraordinar

Sâmbătă, pe 26 Martie, a avut loc la Cluj-Napoca prima ediție a festivalului de shopping Half is free. Ei bine, este un eveniment de fashion care a adus în atenția noastră brand-uri și designeri și am avut ocazia să achiziționăm produsele care ne-au făcut cu ochiul la jumătate de preț. Mai mult, evenimentul a avut loc la castelul Banffy, ceea ce a adus un plus de stil, fiind un loc dedicat în exclusivitate artei. A List Magazine (www.alistmagazine.ro) – un proiect realmente extraordinar, a adunat în ziua de duminică bloggerii clujeni la un brunch în incinta mult îndrăgitului restaurant Livada.

Trebuie să menționez că a fost o adevărată plăcere să schimbăm păreri, să povestim, să ne prezentăm și să aflăm și mai multe despre echipa din spatele A List Magazine. Sufletul acestui proiect, Andreea Esca ne-a introdus în spatele acestui minunat nou concept online, iar felul în care a făcut-o demonstrează încă o dată experiența din presă și televiziune, experiența de 10 ani din presa glossy în funcția de director editorial al revistei The ONE dar și experința din radio prin emisiunea de la Europa FM. O atmosferă deschisă este rețeta ideală pentru o astfel de întâlnire la o cafea și am apreciat faptul că toți bloggeri au fost deschiși în împărtășirea de experiențe, de povești despre înființarea blogurilo personale ceea ce arată că e vorba în primul rând de pasiune dar reprezintă în același timp un full time job.

Le-am cunoscut așadar pe Magda Mușat și Claudia Panțuroiu, două prezențe calde și primitoare, pe Dana Păun care este video content manager și este în primul rând o persoană deschisă și plină de viață (Da! Ne-a plăcut foarte mult de ea!) și este pasionată de fashion ceea ce înseamnă că îmbină designul vestimentar la Aer Wear și fotografia, pe Bianca Nuțu, beauty editor, de la care putem afla cele mai noi tendințe și apariții din industria beauty, am cunsocut-o pe Bianca Naumovici – fashion stylist, pe Raluca Leafu  sportiva declarată a echipei care ne ține în formă și despre care putem vorbi și când vine vorba de brand-ul Bon Bijou și nu în ultimul rând pe Dana Rogoz care ne-a povestit multe despre blogul personal și despre cum a început ea să activeze pe partea asta. Chiar dacă am uitat pe cineva, subliniez faptul că toți fac parte dintr-o echipă deosebită și mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc.

Tricou Aer Wear

Lovely gift. Spray fixativ pentru machiaj de la Melkior si accesoriu stylish de la Bon Bijou

I`m on the Alist!

Autor: Ileana Bocu

Related Posts with Thumbnails
March 28th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*