Alessandro Safina va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli

Cu pași repezi se apropie cel mai așteptat eveniment cultural de la Cluj-Napoca, concertul susținut de cunoscutul tenor Andrea Bocelli în Cluj-Napoca pe 25 Iunie. Am așteptat cu nerăbdare acest eveniment pentru că ne doram de mult să ascultăm vocea care a mișcat atâtea inimi, vocea care s-a făcut auzită alături de alte nume mari din muzica clasică, vocea care este suavă și caldă. Mult așteptatul eveniment va avea loc pe Cluj Arena, din acest motiv pregătirile vor începe înca din 16 Iunie pentru a asigura performanța optimă, calitatea unui eveniment de clasă și bineînțeles pentru a asigura publicului o experiență deosebită.

Așa cum am menționat și în alte materiale, atât numărul cât și importanța invitaților sunt de prestanță internațională. Unul dintre numele de care ne-am bucurat să avem ocazia să îl revedem la Cluj-Napoca este Alessandro Safina, tenorul cu voce limpede și cu un timbru pregnant. Alessandro Safina a susținut anul trecut un concert la Cluj și s-a bucurat de o apreciere extraordinară din partea publicului. Printre surprizele care vor întrehi acest spectacol extraordinar se numără și un moment artistic de dans cu o coregrafie creată special de către cunoscutul artist Mihai Petre.

Invitații care vor urca pe scenă în cadrul spectacolului sunt Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul neintrecut al naiului, îndrăgitul Gheorghe Zamfir și copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniați de artiști ai Orchestrei și Corului Operei Naționale București și de cei ai Orchestrei și Corului Operei Naționale din Cluj-Napoca, cu o componentă de peste 70 de instrumentiști și 60 de coriști.

 

Evenimentul este organizat de Quantum Media și susținut de Telekom România.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*