BEST Training Week – completează-ți propriul cub!

Din 6 mai 2014 începe BEST Training Week, o săptămână de traininguri gratuite destinate studenților politehniști și nu numai. Acest eveniment este organizat de grupul local BEST Cluj Napoca în parteneriat cu Universitatea Tehnică.
BEST Training Week este șansa studenților de a își pune în valoare cunoștințele dobândite la facultate, în același timp completându-le cu noi informații și concepte oferite de formatori profesioniști de la companii precum ISDC, iQuest, Skobbler, KPMG sau Emerson, firme de training sau organizații studențești.
Evenimentul se desfășoară de marți, 6 mai, până duminică, 11 mai, adunând 18 traininguri. Perioada de aplicare s-a terminat sâmbătă, înscriindu-se 543 de studenți. Aceștia vor putea participa la ședințele de formare de tip tehnic, unde vor avea ocazia să afle mai multe informații din sfera web designului, dezvoltării software și a șabloanelor arhitecturale folosite, programarea aplicațiilor mobile sau din aria modelelor de elaborare a proiectelor. În plus, este susținută formarea îndeletnicirilor de negociere, vorbitul în public, munca în echipă sau comunicarea. Fotografia este un alt punct de interes pentru participanți, având ocazia să descopere portretele în lumină naturală.
A Survival Guide in Agile Environments, prezentat de ISDC, este trainingul care va deschide evenimentul, desfășurându-se marți, 6 mai, începând cu ora 10.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*