Caravana Iepuraşului ediţia a II-a 2010

Ajunsă la ediţia a II-a, „Caravana Iepuraşului” doreşte să urmeze obiectivele propuse în anul trecut şi să încerce să le dezvolte prin diferite mijloace. Ţinta noastră rămân copii care suferă de cancer, o boală care nu iartă pe nimeni  şi care îi poate afecta în egală măsură şi pe ei.

Caravana Iepuraşului 2009 Ediţia I

Sub deviza „Şi ei au dreptul să se bucure de viaţa de copil”, alegem  să le aducem zâmbetul pe buze şi în acest an, copiilor internaţi la secţia de Oncopediatrie, din cadrul Clinicii de Pediatrie II, printr-o campanie pe care o organizăm cu ocazia sărbătorii Paştelui, campanie care doreşte să arate că aceşti copii sunt perfect normali, chiar dacă suferă de o boală cumplită – cancerul – şi că merită întreaga noastră atenţie, multă dragoste şi mult suport. Ca şi în anul trecut  IULIUS MALL s-a alăturat acestei campanii, sprijinind „CARAVANA IEPURAŞULUI” din suflet, motiv pentru care le suntem foarte recunoscători.

Obiectivele campaniei din acest an completează realizările de anul trecut:

Strângerea de donaţii sau achiziţionarea diferitor materiale de joacă pentru cei mici, specifice vârstei lor: cărţi de colorat, cărţi de citit, creioane colorate, carioca, obiecte de papetărie, jucării şi ajutor material pentru cei cu nevoi speciale.

Sprijinirea lor pentru a-i putea ajuta să se integreze în colectiv datorită deficienţelor dobândite în urma tratamentelor cu citostatice şi a chimioterapiei.

Să le reamintim acestor copii că „Iepuraşul de Paşti” nu i-a uitat nici pe ei şi că pot să se bucure de cadouri din partea lui.

Crearea unui fond special care se deservească în permanenţă nevoile micuţilor şi care să poată fi folosit în diferite momente, pentru ajutorarea lor, atunci când este cazul. Prin ajutorarea micuţilor respectiv prin crearea acestui fond special dorim să contribuim la ameliorarea tratamentului dureros şi să încercăm să extindem obiectivele acestei campanii, astfel încât să putem interveni din punct de vedere financiar.

Campania începe oficial în data de 29 Martie şi se va desfăşura până în 2 aprilie, urmărind mobilizarea atât a reprezentanţilor unor companii importante din Cluj-Napoca, asociaţii şi organizaţii non-profit. La fel ca în anul trecut, am ţinut să implicăm şi tineretul şi de aceea suntem mândri de faptul că elevi ai Colegiului Naţional George Coşbuc doresc să se implice în această campanie.

În plus, dorim să oferim pe viitor ajutorul cât mai multor copii, orientându-ne şi spre centre de plasament, case de copii sau azile, atât cât ne stă în putinţă, pentru a aduce un zâmbet pe buze celor ce nu se pot bucura de toate aspectele acestei perioade de vârsta.

Programul campaniei:

30 martie: Conferinţă de presă cu prezenţa unor personalităţi clujene

31 martie-2 aprilie: Strângerea de cadouri pentru copii

2 aprilie: Evenimentul organizat în incinta Iulius Mall, cu participarea tuturor partenerilor. Invitaţia de a dărui o mică atenţie este deschisă pentru toţi cei care doresc să facă o bucurie acestor copii.

3 aprilie: Caravana iepuraşului care va porni de la Iulius Mall va parcurge traseul stabilit  şi va ajunge la clinica de Pediatrie II.

La fel ca şi în anul trecut, în vederea organizării acestei campanii avem întregul sprijin al domnului profesor Nicolae Miu, directorul Clinicii de Pediatrie II, a şefului de secţie, domnul profesor Gheorghe Popa, precum şi a întregii echipe care se ocupă de aceşti copii.

Parteneri:

Revista WOW – www.e-wow.ro, Iulius Mall, Asociaţia Sportivă „Alfa Amore”, Radio Impuls, Ziarul Făclia, WhiteXenon, Sănătatea Verde, Serviciul Criminalistic Cluj, Poliţia Rutieră Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, AS KoRacing, QualMedia, Cluj Online/clon.ro, Q-Box.

Pentru donaţii şi informaţii cu privire la eveniment vă puteţi adresa organizatorilor la următoarele numere de telefon:

0728 883718 sau 0723 645454 sau la oricare dintre adresele de mail menţionate mai jos

cluj@e-wow.ro şi cluj@uniquestyle.ro

Vă aşteptăm – „Să dăruim din suflet” !

Câteva fotografii de la evenimentul organizat în anul 2009:

Related Posts with Thumbnails
March 26th, 2010

You may also like...

1 Response

  1. hai sa punem mana de la mana… sa ajutam… mai ti minte cand erai mic si primeai un cadou? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*