Direcţia 5 a încântat publicul din Cluj

Directia 5 live in My Way Cluj-Napoca_455

Evenimentul  care a avut loc miercuri, 16 iunie 2010 în incinta clubului clujean My Way, a adus în faţa publicului o formaţie extrem de îndrăgită de public. Şi pentru că piesele Direcţia 5 vorbesc despre sentimente şi prezenţa feminină a fost majoritară. Am avut ocazia să ascultăm nu doar piese de pe noul album, care abordează un stil uşor diferit faţă de ceea ce eram obişnuiţi, stil care se potriveşte extraordinar membrilor trupei, dar şi piesele care i-au consacrat şi pe care le ascultăm ori de câte ori simţim nevoia să ne retragem de zgomotul cotidian, undeva într-un colţişor al nostru. Interpretarea a fost fără doar şi poate excepţională, atât în ceea ce priveşte partea instrumentală, cât şi cea de voce, care aparţine solistului Cristi Enache. Cristi Enache s-a remarcat prin stilul său unic de interpretare, dar şi atitudinea extrem de relaxată pe care o are în timpul unui concert, axându-se pe comunicarea permanentă cu fanii. De-a lungul anilor, Direcţia 5 a făcut istorie cu piese precum “Povestea Noastră”, “Dacă ai şti”,celebra  “Obsesia” sau preferata multora, piesa de suflet “De ce” şi continuă să-şi uimească fanii şi să îi ţină aproape, ceea ce le asigură întotdeauna sala plină.  Excepţională a fost de asemenea şi interpretarea la clape a nimeni altuia decât Marian Ionescu, care ne încântă de fiecare dată cu acorduri deosebite cu părţi solo care te transpun parcă într-o altă lume şi pe acordurile cărora “Poţi să visezi”…

La fel de apreciată a fost şi este în continuare şi prestaţia celorlalţi membri ai trupei, Nicu Damalan şi Marius Keseri, doi veterani care se pot lăuda cu momente importante în palmares.

Până la următorul concert al trupei, care va avea loc probabil cel mai devreme în toamnă, putem să ascultăm ultimul album al trupei şi să ne bucurăm de o muzică 100% românească şi de calitate.

Directia 5 live in My Way Cluj-Napoca_455

Galeria foto:

Related Posts with Thumbnails
June 18th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*