Electric Castle 2017 – 70.000 de participanți în primele două zile

Ziua I și ziua 2 a adus aproximativ 70.000 de festivalieri la cel mai așteptat eveniment de la Bonțida – Electric Castle 2017.

Poate pentru prima dată în istoria festivalului, prima zi a fost senină, fără ploaia cu care ne-am obișnuit deja, iar seara înstelată. A fost minunat și festivalierii s-au bucurat să poată renunța la clasicele pelerine și cizme, deși pe parcurusul festivalului au avut nevoie de ele. Prima seară a adus primul val de artiști mult așteptați.

O surpriză plăcută pentru mulți dintre participanți a fost artistul britanic Beardyman, care a creat de la zero, alături de cei din fața scenei principale, ritmuri și melodii pe care doar cei prezenți la Electric Castle le-au putut asculta; show-ul lui a fost un moment de creație muzicală live, pe deplin împărtășit de public. MODERAT, unul dintre cei mai așteptați artiști de la ediția din acest an a promis că va oferi un show de excepție și a creat un moment de spectacol pe scena festivalului, moment care va rămâne cu siguranță în inimile fanilor.

Prima seară s-a încheiat la scena principală cu artificiile declanșate pe beat-urile lui ZEDD, dar petrecerea a continuat până mult după răsărit la celelalte 8 scene. În schimb, ZEDD a avut parte de o surpriză: nu a plecat de la Electric Castle în legendarele cizme de festival, ci într-o pereche de sneakers personalizați de un artist român, Alexandru Graure.

A doua zi de festival a adus și mai mulți participanți chiar dacă vremea rea a început să-și facă simțită prezența. Totuși acest lucru nu a speriat pe nimeni pentru că festivalul de Bonțida are farmecul său aparte. În a doua seară s-au distrat pe ritmurile extraordinare peste 38.000 de participanți.

Am avut parte de două momente extrem de energice oferite de Fanfare Ciocârlia, o adevărată orchestră a energiei și bunei dispoziții, și Dub Pistols, celebra trupă devenită deja rezidentă la Electric Castle. Pe scena festivalului au mai urcat Gus Gus și Tommy Cash care a umplut până la refuz scena acoperită Hangar by BT.

Părintele muzicii trance  Paul van Dyk a venit la Electric Castle cu un mesaj în care a vorbit despre ce înseamnă autenticitatea. Îl considerăm un trendsetter pentru întreaga sa carieră în care ne-a oferit piese excepționale. Alți artiști care au întregit spectacolul din a doua seară sunt The Pitch by J&B Blending SpiritsComa, urmați de Slamboree. Au continuat Architects, o trupă cu o ascensiune absolut extraordinară  și bineînțeles nelipsiții Subcarpați. Alt-J a făcut senzație cu stilul său indeit, un mix interesant de indie și rock progresiv. Duke Dumont, Jamie Campbell Bower și Counterfeit au întregit un lineup de succes.

Foto credit: Electric Castle

Related Posts with Thumbnails
July 17th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*