Gala premiilor DON`OR premiază devotamentul

Fundaţia Comunitară Cluj-Napoca îi premiază pe cei ce schimbă viaţa celor din jur

Premiilor DON`OR

Evenimentul care va avea loc joi, 15 aprilie 2010, este dedicat cu înaltă apreciere şi respect celor ce fac posibilă realizarea unor vise, sprijinirea şi schimbarea vieţilor celor din jur şi sprijinirea comunităţii clujene în vederea dezvoltării. Astfel, Fundaţia Comunitară Cluj îi premiază prin evenimentul Gala Premiilor DON`OR pe cei mai dedicaţi parteneri ai săi. Evenimentul va aduce în prim plan nu numai poveştile de succes ai donatorilor FCC, dar şi celor ce au reuşit să se realizeze prin finanţările obţinute de la FCC. În cadrul acestui eveniment vor fi acordate 13 distincţii importante pentru 13 categorii de parteneri. „Aducem împreună, într-o atmosferă specială, donatorii – companii şi persoane fizice – dar şi organizaţiile, grupurile sau persoanele care vin cu iniţiativă, cunosc nevoile locale şi ajută comunitatea clujeană să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta”, subliniază Simona Şerban director executiv FCC.

Gala Premiilor DON`OR va găzdui un program amplu dedicat animat de o serie de surprize precum: o prezentare de modă care va aduce în prim plan 20 de creaţii vestimentare ce aparţin designerului german JuttaS, un moment muzical susţinut de muzicianul de peste ocean, americanul Darius Brubeck, care îi va avea alături pe studenţii săi de la Academia de Muzică  Gh. Dima din Cluj-Napoca, dar şi licitaţia Galei Premiilor DON`OR – momentul special al serii – care va avea drept atracţii o ţinută superbă oferită de Biju Wedding Couture – sub semnătura designerului JuttaS, bijuterii din perle autentice oferite de My Pearl, dar şi vouchere de înfrumuseţare oferite de salonul FistiQ. Sumele care vor rezulta în urma acestei acţiuni vor fi redirecţionate către Fondul de Burse al FCC.

Pentru că este vorba de un eveniment care va acorda o serie de distincţii partenerilor şi celor ce sprijină acţiunile Fundaţiei Comunitare Cluj este deosebit de important să-i aducem în prim plan pe laureaţii acestei ediţii:

Cel mai longeviv donator – BRD Groupe Societe Generale

Cei mai noi donatori 2009 – AEGON România şi Soft Vision

Cel mai generos donator 2009 – persoană fizică – Fred Robey

Cei mai generoşi donatori 2009 – companii – Electrogrup, Terapia Ranbaxy

Cea mai generoasă susţinere în bunuri şi servicii în 2009 – City Plaza

Susţinătorul festivalului cultural Miraje – Lions Genesis

Cel mai bun înotător la Swimathon – Cora

Cel mai bun înotător la Swimathon – Premiul Special – Eximtur

Partenerul instituţional al anului 2009 – Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Partenerul media 2009 – TVR Cluj

Grupurile de voluntari ale anului – YouthBank, Cluj International Women`s Club

Cel mai bun fundraiser în 2009 – Alina Porumb

Cel mai bun furnizor de resurse educaţionale – DeKlausen

Susţinătorii acestei ediţii a Galei Premiilor DON`OR sunt : MSA Events, Bijou Wedding Couture, My Pearl, FistiQ, Casa cu Flori, City Plaza, Grădiniţa „Prâslea Cel Voinic”, Design 19 şi Crazy Studio.

Conferinta de presa pentru Gala Premiilor DON`OR

Detalii cu privire la acest eveniment am primit azi în cadrul conferinţei de presă, care a avut loc în incinta hotelului City Plaza, ce va constitui şi locaţia marelui eveniment de gală de joi, 15 aprilie. La conferinţa  de presă coordonată de Dana Stoica – coordonator PR al FCC Cluj, i-am avut ca invitaţi pe domnul Paul Otavian  Pop – din partea Grădiniţei Prâslea cel Voinic, Loredana Florea – Casa cu Flori (unul dintre partenerii acestui eveniment), Adela Sâmpălean din partea salonului FistiQ  – care va oferi două vouchere cu servicii în cadrul salonului, precum şi doamna Bita Zerbes din partea Biju Wedding Couture.

Related Posts with Thumbnails
April 12th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*