Miss Cluj 2009

afis eveniment sitePreselecţia care a dezvăluit cele 12 candidate pentru concursul Miss Cluj a avut loc vineri 16 octombrie în  Capriccio Bistro din incinta Magazinului Central. Competiţia de preselecţie a adunat în jur de 50 de candidate dornice de a ajunge pe podiumul de la Polus Center din data de 24 octombrie. Mai multe detalii precum şi galeria foto cu finalistele o găsiţi la categoria Events – Miss Cluj.

Miss Cluj reprezintă un brand pentru municipiul Cluj-Napoca, precum şi pentru potenţialele participante. După câteva ediţii ce au avut loc după 1989, concursul a intrat într-un nemeritat con de umbră.
Anul trecut, Miss Cluj a  fost organizat pentru prima dată ca şi marcă înregistrată a agenţiei Amprenta Advertising şi s-a bucurat de un succes deosebit. Acest lucru se datorează şi faptului că în Cluj nu s-a mai organizat de foarte mulţi ani un concurs oficial de frumuseţe, iar clujenii au aşteptat cu interes maxim reluarea unei astfel de tradiţii.

Înscrierile s-au încheiat joi 15 octombrie, iar vineri 16 octombrie a avut loc preselecţia pentru concursul final. Evenimentul a fost găzduit de Bistro Capriccio, iar pentru fetele selectate urmează o săptămână de pregătiri şi activităţi specifice unui concurs de frumuseţe.

Marea finală va avea loc în Polus Center, în data de 24 octombrie 2009, începând cu ora 18:00. Programul serii va cuprinde probele pentru participante, imagini din perioada de pregătire a acestora, concerte şi multe surprize pentru public. Vor exista cele 3 probe clasice: ţinută de zi, costum de baie şi ţinută de seară. În cadrul primei probe se va face prezentarea fetelor, prezentare susţinută şi de materialul video filmat anterior concursului, în timpul perioadei lor de pregătire. Spectacolul va continua prin prezentarea costumelor de baie, iar ţinutele de seară vor fi etalate în cadrul ultimei probe. Juriul va fi format din reprezentanţi ai partenerilor evenimentului şi oficialităţilor locale, precum şi din specialişti din lumea modei.

Cluj-Napoca, cel mai important centru universitar şi oraş al Transilvaniei, abundă în tinere frumoase dornice de afirmare într-un domeniu ca cel al modeling-ului sau showbiz-ului. Miss Cluj va fi o rampă de lansare pentru aceste tinere şi o bună modalitate de a se face cunoscute nu doar la nivel local, ci şi naţional.

Related Posts with Thumbnails
September 22nd, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*