Miss Universitas: Studentele frumoase au participat la preselecţia pentru marele concurs

Miss Universitas 2010

Preselecţia pentru cel mai mare concurs de Miss dedicat studentelor a avut loc vineri 7 mai în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. la preselecţie s-au prezentat în jur de 30 de studente, dornice să fie acceptate în rândul finalistelor, pentru concursul care va avea loc pe 20 mai. În cadrul preselecţiei, domnişoarele au trebuit să se prezinte juriului pentru a dovedi că sunt potrivite pentru a intra în finală, după care au fost imortalizate – pentru a vedea şi care dintre ele este fotogenică –  de către fotograful WOW.

Preselectie Miss Universitas Cluj-Napoca 2010 Juriul a avut o decizie destul de grea în momentul în care au fost nevoiţi să hotărască finalistele. Reamintim pe această cale şi cei care au alcătuit juriul preselecţiei de vineri: Ana Sidor Crişan – Ana Models Agency, Adam Laszlo – Casa de Cultură A Studenţilor, Rareş Abraham – Fabrica de Media, Maria Marincuş – World Class Health Academy, Smaranda Simon – Bad Axel, Cosmina Trif – Benvenuti.

Preselectie Miss Universitas Cluj-Napoca 2010

Miss Universitas Cluj-Napoca 2010 îi va avea ca invitaţi speciali pe DJ Project şi Giulia, evenimentul fiind susţinut de Antena 1 Cluj şi Radio Zu  şi este realizat cu sprijinul MSA Advertising. Premiile care vor fi oferite sunt în valoare de peste 5000 de euro, iar câştigătoarea titlului Miss Universitas Cluj-Napoca 2010 va fi premiată cu o excursie de o săptămână în Tunisia.

Concurentele vor începe pregătirile pentru marea finală din data de 20 mai, din  această săptămână şi vor trebui să se supună unei probe pentru costume de baie, probă care va fi şi vizionată de către juriu. Vom afla aşadar dacă vor rămâne toate cele 17 concurente sau juriul va elimina încă două concurente. Mai multe detalii veţi afla zilele acestea.

Vezi galeria foto cu pozele finalistelor şi spune-ne care este favorita ta.

[polldaddy poll=3179572]

You may also like...

74 Responses

  1. Stranger spune:

    Maria Ursu could be good contender by beauty.

  2. Marius spune:

    Astea frumoase????…..glumiti sper!!!faceti clujul de rusine cu asemenea uratenii:))

  3. russianexpert spune:

    crini din mocirla…..doar vreo 2 prezinta ceva in rest „szekely” !!!!

  4. russianexpert spune:

    andrada ersek…tu ce promovezi?

  5. Cosmin spune:

    Mie imi plac fetele ,as mentiona-o pe I.Marchis, A.Tcaci ,A.Bumbu sunt dragute fetele. Ce nu va place? veniti voi atunci ,frumosilor!

  6. Igor spune:

    Intre toate aceste fete este doar una care trebuie sa poarta titlul Miss Universitas 2010. E cea mai frumoasa

  7. Igor spune:

    E Alina Tcaci!!! E minunata aceasta fata!!!

  8. Ea spune:

    Pozele poate ca nu evidentiaza realitatea.

    Fetele sunt simpatice atat ca aspect fizic, dar mai ales prin atitudine.

    @Marius: Daca te crezi specialist in domeniu, de ce nu te-ai implicat in organizare si sa stabilesti tu criteriile dupa care ar fi trebuit alese domnisoarele?

    Urat din partea celor care vorbesc in necunostinta de cauza.

    Felicitari fetelor, abia astept sa va vad in concurs!

  9. mary spune:

    maria ursu este papusika cu okii albastri si nimeni nu poate nega acest fapt…bv,vara!!!esti cea mai tare:*

  10. Emilia Maxian spune:

    Alina Tcaci e cea mai superba,e firava,gingasa,draguta,amabila…din cite o cunosc eu e o persoana puternica si mereu enigmatica…lasa in urma sa doar impresii bune.Fizicul sau e ideal precum si sufletul,meriti pe cinste sa fii miss…cu stima Emilia Maxian(Tg Jiu)

  11. Igor spune:

    Toate fetele sunt frumoase, dar mai gingase si deosebita este Alina Tcaci!

  12. andreeaaa spune:

    desigur imi place foarte mult cum arata Alina Tcaci…ii doresc mult succes in continuare si ii tin pumnii…..vreau foarte mult ca ea sa fie castigatoarea..:)..mult succes…Andreea Tg jiu

  13. ciaciu spune:

    Cea mai dragutza din toate domnishoarele este Alina Tcaci! O sustin si cred ca ea merita sa fie nr.1! mai are si un suflet foarte mare!

  14. Marius spune:

    Cred ca merita cu adevarat titlu de Miss Universitas Alina Bumbu:arata bine,are o figura sexy.Mi-as dori sa o cunosc daca ar fi posibil.

  15. Marius spune:

    Fete arata destul de ok in mare parte dar cea mai buna pentru acest titlu mi se pare Alina Bumbu:arata bine,e frumoasa,are un zimbet superb.Tin pumnii pentru ea.

  16. Elena spune:

    Fete arata destul de ok in mare parte dar cea mai buna pentru acest titlu mi se pare Alina Bumbu:arata bine,e frumoasa,are un zimbet superb.Tin pumnii pentru ea.

  17. Tatiana spune:

    Cea mai eleganta este Alina Tcaci, precis!!!!

  18. Galina spune:

    Natalia you are the best!!!

  19. Corina spune:

    Natashka ti u nas samaea krasivaea!!!!davai mi s toboi!!!tziomiki

  20. Baiet_ghini spune:

    Alexandra Honceru merita premiul, nu zic ca toate celelalte sunt urate, dar sunt si urate printre ele… dar de un podium se poate alege…

    • Marius spune:

      @Baiet_ghini, Sigur k ea merita premiul doar k e concurs de miss nu selectie de filme porno. Intradevar e buna da nu aici. Sunt altele nu iti fa griji…

  21. haHAHAHA spune:

    Ș)) baieti_ghini habar nu ai de modeling.O fata pt podium trebuie sa aiba inaltime… asta e prima conditie , sa fie slaba , si sa aiba trasaturi frumoase.Nu va mai dati cu parerea ca sunteti total pe dinafara!!!Bafta concurentelor!

  22. Sergiu spune:

    Natalia, noi suntem cu tine! Noi te sustinem!!! Chiar daca nu ai sa castigi, ca stim cum se desfasoara aceste missuri, oricum esti cea mai frumoasa si cea mai talentata! 😉 @};-

  23. mosu spune:

    park vad k multi care au comentat dea pl ori nu au pretene ori au akasa ns miraturi d te sparii

  24. Igor spune:

    Alina Tcaci este cea mai frumoasa ! Eu votez pentru Alina!

  25. bitzu spune:

    eu le-am vazut pe fete si in realitate..arata bn au inaltimea corespunzatoare cu 2exceptii..pt un concurs de miss importanta este si atitudinea,felul in kre defileaza si frumusetea…habar nu aveti unii din voi c inseamna „miss”..eu zik k titlul de miss i se potriveste lu Alexandra Honceru pt k stie sa defileze,stie sa pozeze si se vede asta si din poza de la costumele de baie si e si frumoasa..in realitate e mult mai frumoasa.o sa vedeti la concurs.succes Alexandra.

  26. Romi spune:

    Alina Tcaci te sustin, te vad pe primul loc.
    Esti o fata foarte sensibila si cu un suflet mare.P.S. Ms pentru cartile pe care mi le-ai imprumutat si pentru conspecte.

  27. Romi spune:

    bafta concurentelor!

  28. CosmiN spune:

    Fiti seriosi, daca nu ati fi subiectivi, majoritatea ati vota cu Alina Tcaci!!! Mult succes Alina!

  29. Marius spune:

    Stiu ca toti care comentati sunteti prieteni buni de ale lor dar fiti realisti!!!!….numai 2 sau 3 dintre ele ar putea participa la un concurs de miss.Culmea e ca pe cateva dintre ele le cunosc si crede_ma ca stiu cum arata in realitate(sunt destul de uratele).Nu vreau sa fiu rautacios prin remarca care am facut-o dar macar stiu ca sunt realist.

  30. Alex spune:

    Nu stiu daca sunt prieteni sau nu cei care scriu comentarii,dar ,da il sustin pe Marius. Sunt fete care chiar nu stiu ce cauta in aces concurs,dar sunt si fete care merita.Oricum cred ca in finala vor ajunge acele care merita. Eu zic ca Marchis,Adelko,Tcaci,Bumbu,Honceru au cele mai multe sanse. Marius tu ce crezi?

    • Dan spune:

      @Alex,
      Sunt de acord cu tine.Probabil ca vor ramane in finala doar cateva dintre cele care le-am vazut aici. Restul nu prea au ce cauta in concurs, dar daca s-au inscris si altele nu au fost asta e. Mie imi place mult Adelko, dar si restul fetelor pe care le sustine lumea sunt dragutze, ca Marchis, Tcaci, Alina Bumbu etc. si honceru e ok…oricum sunt curios sa vad desfasurarea concursului

  31. Nelia Cosciuc spune:

    Alina Tcaci,itsi doresk cele mai mari succese!!sunt sigura k vei kishtiga!!

  32. Evgewka spune:

    Alinka Tcaci ti krasavitsa bezuslovno!!!!samaya gracioznaya,mi s toboy ti lu4waya!!!!!uda4i!!!

  33. Alex spune:

    Dan:
    si eu abia astept sa vad desfasurarea concursului.Cred ca o voi sustine-o pe Alina Tcaci,pare atat de gingasa si poate si pe Alina Bumbu ,de fapt si Adelko e simpatica.

  34. Rares spune:

    Cu multi dintre voi sunt de acord,e drept ca sunt citeva care cred ca nici preselectia nu trebuiau s-o treaca.Dar sunt si fete dragute care merita ca participe.Cred ca Alina Bumbu merita sa cistige,eu o cunosc personal are farmec,carizma,talentata si o foarte frumoasa.Bafta draguta!

  35. Nadine spune:

    VA felicit pe toate cu faptul ca ati trecut de 2 preselectii. O sustine pe blonda in mov.sper sa o vad printre premiante.

  36. Viktoriya spune:

    Alina Tcaci ti prosto super! Pobeda tvoya! Mi stoboy!

  37. Ilina spune:

    Brava, bravo, bravo lui Alina Tcaci!!!

  38. Ilinusca spune:

    Cele mai multe complimente merita Alina Tcaci: e frumoasa, draguta, eleganta, fina si originala!! Succese!!!

  39. Iulian spune:

    Un vot pentru numerele 10,17.

  40. Alina spune:

    Noi votam pentru Alina Tcaci…Din toate repreyentantele ea o placut noua cel mai mult!

  41. mosu spune:

    Concursul acesta de miss universitas ii un blat si castigatoarele se stiu deja:adelka gyorgy si andra stripcaru.un jeg de concurs

    • FEDISHIN OLESHKA spune:

      ALINA TCACI….NOI SUNTEM ALATURI DE TINE………..

  42. monica spune:

    bine mai fratilor concursul asta este facut de oochii lumi pentru publicitatea agentiei,isi trimit manechinele lor sa participe cu promisiunea ca iau locul 1,restul concurentelor sunt doar de umpltura sa le faca sponsorilor reclama.rusine agentiei care nu stie sa organizeze concursuri pe bune.si da castigatoarele sunt Adelka Gyorgy si Andra Stripcaru.

    • Doru spune:

      @monica,
      numai 2 premii is? am crezut ca o sa ia cel putin 3-4 fete , daca tu zici ca numa doua iau probabil ca stii mai multe…decat noi

      • WOW spune:

        @Doru,
        Toate fetele vor primi premii, chiar şi cele care nu vor câştiga. Vom reveni în cursul zilei cu detalii referitoare la acestea. În principiu se premiaza Miss, Locul I, Locul II, Locul III, iar premiile de consolare sunt substanţiale şi vor fi acordate celorlalte concurente care nu vor câştiga.

  43. Andra Scripcaru spune:

    Buna tuturor!

    Nu imi place sa vad astfel de comentarii rautacioase. Nu cunosc colaborarea concurentei Adelka Gyorgy cu agentia, insa iti pot spune despre mine. In urma Miss-ului pe care l-am castigat in cadrul facultatii am obtinut un curs gratuit de modeling. Am urmat cursurile, insa nu am semnat niciun contract cu agentia. Iar din nou pentru cei ce vin cu rautati, nu mai aruncati cuvinte in vant doar din un orgoliu exagerbat. Este normal ca toate fetele sa isi doreasca sa castige, dar cea care va avea cea mai buna performanta pe scena ar trebui sa fie onorata.

    Iar pentru colegele mele, succes tuturor!

    Andra

  44. monica spune:

    bine u hai luni cu d astea….iti zic io sigur k u esti una dintre castigatoare k deja stie tot cluju nu mai tot face pe victima k stii u mai bn decat altii.Cu fata asta de fata inteligenta faci pe mironosita pe knd numa u stii cum ai fost bagata in concurs.

  45. WOW spune:

    Comentariu dezaprobat: limbaj vulgar.

  46. WOW spune:

    Vă rugăm frumos să nu folosiţi un limbaj vulgar în comentarii. Comentariile care vor conţine un limbaj vulgar vor fi şterse.

  47. Andra Scripcaru spune:

    Da, am venit la preselectie ca orice alta concurenta si am trecut prin aceleasi emotii ca toate celelalte colege. Daca ai avut parte de ceva „vise” te rog sa le mentii pentru tine si daca ai ceva de spus fa-o cu cap si nu dupa cum iti dicteaza orgoliul.

    Si daca mai spui ceva bazeaza-te pe fapte concrete; nu mi se pare normal sa te legi de numele cuiva cu atata nesimtire fara o baza concreta.

    • ЛИНА КОНОНОВО spune:

      ALINA TKACI!!!!!!!!!! TU ESTI PE PRIMUL LOK…………BRAVO

    • FEDISHIN OLESHKA spune:

      ALINA TCACI!!!!!!!!!!!! ESHTI CEA MAI SUPER!!!!!!!!!!!

      • VICTORIA BADARAU spune:

        VOTAM NUMAI PENTRU ALINA TCACI!!!!!

    • jojo spune:

      @Andra Scripcaru, cam faci pe inteligenta din cate observ si te crezi mai presus ca toate concurentele.nu sti sa fi la un nivel cu ceilalti?sau iti place sa te ridici in slavi singura?esti o persoana jalnica si o persoana care se considera superior fata de toti.coboara cu picoarele pe pamant domnisoara!daca si-a bagat nasu cineva pentru tine in concursul asta macar stai la locul tau si taci.si apropo e miss universitas nu areti nici de cum a studenta din ce an ii fii u sau cati ani i avea.areti mai degraba a una de 30 de ani care s-a bagat printre niste fete tinere ,cu o pila pusa sa le arete lor cat e de „frumoasa” ea.inteligenta de care crezi tu ca dai parte cam iti scoate in evidenta prostia.nu mai incerca sa te justifici pentru ca nimeni nu iti da crezera.asta este,iti sti locul in concurs nu il iei pe merit,dar gura un pic mai mica.

  48. Motoc spune:

    Andra scripcaru foarte tare fata, o sustin pe ea si pe Ioana.Bafta fetelor!

  49. monica spune:

    Nu intelegeti k castigatoarele se stiu deja ce ii asa greu d inteles.castigatoarele is Adelka Gyorgy si Andra Stripcaru.Prima macar isi vede d treaba ei da figuranta aia d Andra se crede ceva vedeta internationala si tot face pe desteapta…o trecut d la paine cu sare la ciorba si are impresia k o descoperit gaura din macaroane.

    • Carmen spune:

      @monica: bine Monica,de unde ai luat0 tu ca se stiu deja cistigatoarele? si daca se stiu de ce se stiu doar 2 cind sunt 4 locuri premiante.daca tot detii o informatie atunci fii obiectiva si spune-ne.

      • monica spune:

        @Carmen, inteligento pai dak agentia care se ocupa de organizarea concursului isi baga in concurs fete d la ei din agentie cine vrei sa castige BUNA? si akolo nu is numai 2 cu pile sunt vreo 4-5 da cele 2 fete pe care le-am mentionat au cele mai mari pile si treaba ii aranjata ink d la inceput.vb dupa concurs si sper k dupa aceea nu va mai aud gura.

  50. Alina Tcaci spune:

    Va multumesc scumpii mei prieteni pentru sustinere!!! :*:*

  51. Cristina spune:

    Fetelor va rog sa fiti realiste si sa va da-ti seama ca in orice concurs se folosesc pilele.Fiecare are cate un unghi,tata,prieten etc care ii pune o vorba buna in juriu.Iar Andrei ii transmit „daca nu te consideri vinovata de acuzatiile aduse de ce incerci sa te aperi si sa te justifici?de ce restul fetelor acuzate nu fac lucrul asta?daca te simti cu musca pe caciula stai in banca ta si fa-ti rolul pana la capat.Toate sunteti frumoase in felul vostru,dar scuza-ti-mi expresia sunteti proasta ca luati parte la astefel de concursuri si aici ma refer la acele fete care unii au precizat mai sus ca ar fii fete de „umplutura”.Da asa este si asa sunteti,participari doar sa fie admosfera mai frumoasa ,doar pentru reclama agentiei si a sponsorilor doar pentru a le putea ridica in slavi pe cele care stiu deja ca sunt castigatoare.Treziti-va fetelor la realitate sunteti frumoase nu ajutati la savarsirea lucrurilor false,la „blaturi”cum zic unii,luati-va talpasita si priviti de pe margine concursul.Lasati-le pe asa zisele castigatoare imrpeuna cu „sponsorii”lor oficali si neoficali sa castige ele toate miss-ul,sa se dea premile intre ei,pentru ca voi oricum nu veti fi premiate,pentru ceea ce suntei,sunt premiate altele pentru cunostiintele care le au.
    Multa bafta fetelor,sa va dea Dumnezeu minte sa va dati seama ca e cazul sa va vedeti de treaba sa nu luati parte la evenimente de genul asta,evenimente jalnice…

    • Doru spune:

      @Cristina, Tu fata eu cred k esti cam proasta cui crezi k ii pasa sa scoata castigatore pe vreuna doaraii prima editie. Pe langa asta uita-te si tu la cate nashpete sunt prezente. Am stat si am numarat si sunt cam 5 care is ok restu nu s-au uitat in oglinda dimineatza. Parerea mea k nu exista nici o sansa sa castige vreo nashpeta cu oricate pile ar avea.

      • Cristina spune:

        @Doru, in primul rand ai putea sa te adresezi frumos daca tot doresti sa comentezi ceea ce se discuta,Doru cu D mare de la Dobitoc,aici se vorbea de fetele care se stiu deja castigatoare si stai linistit ca organizatorii nu sunt asa de prosti sa bage cine stie ce hazanii,e normal ca o sa aleaga dintre cele mai frumoase,sau ce nu ai inteles?si-au bagat in concurs 2 fete frumoase,nimeni nu a zis ca adelko sau andra sau andreea sau care a fii ea este urata,nu am contestat frumusetea lor.Daca poti sa progresezi informatia…

        • Doru spune:

          @Cristina, Pai deshteapto scuza-ma chiar am avut dreptate, nu ai destui RAMi. Cum dracu si-au bagat in concurs fete? Eventual le-au zis sa mearga sa se inscrie k poate castiga. Si daca is bune de ce sa nu castige. Crede-ma k de se inscria una buna rau dau pariu k aia ar fi castigat. Tu de ce nu te-ai inscris? Oare esti nashpa?

  52. cleopatra spune:

    Kiar nu inteleg de ce atita zarva se face pe baza acestui concurs….e un concurs ca orisicare altele cine are de cistigat in concurs va cistiga, cine are de cistigat in viata dupa asta va alege calea…..Alina Bumbu are toata sustinerea din partea Chisinaului si a Clujului…esti mindria noastra nu numai aici, dar si peste hotare…keep walking and smile:))

  53. Ady spune:

    Bumbu Alina cea mai talentata domnisoara pe care am cunoscut-o vreodata…..tin pumnii, capu sus, you are the best!!!!

    P.S. p-u cei invidiosi si care se privesc in oglinda in toata dimineata si nu gasesc nimic frumos….-uitati-va ma departe nu o sa va ajute:))

  54. WOW spune:

    Atenţie: Mai puteţi vota până azi 20.05.2010 la ora 16.00. Aşa că folosiţi timpul rămas şi votaţi favorita dumneavoastră.

  55. vigh andreea spune:

    Vreau sa va vad cat sunteti de pefecti si daca sunteti in masura sa comentati atat ca suntem naspa,,,,sunt de proasta calitate pozele,,, nu au iesit deloc bine….nu degeaba au fost alese fetele….

    • Dragos spune:

      @vigh andreea,
      tuh fata!
      poze sa fie nashpa? tuh esti nebuna? Tuh esti nashpa, ma mir ca ti-au facut poze oamenii asta ca mie mi s-ar fi stricat aparatu! Tu nu vezi cat esti de urata???? ESTI URATAAA fata! arati ca o sperietoare, de ce nu te uiti in oglinda? dac te ai aranja putin nu ai mai arata ca o taratura

  56. Marchis Silviu spune:

    Ioana e ff frumoasa..!:)

  57. Marchis SIlviu spune:

    Marchis Ioana era cea mai draguta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.