Tinere talente la spectacolul „Pentru că e primăvară”!

afis pt ca e primavara Şcoala populară de arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca a găzduit marţi, 16 Martie, un spectacol de excepţie, care întregeşte seria evenimentelor dedicate primăverii, organizate de această instituţie. Programul s-a adresat publicului iubitor de artă, care a avut ocazia să-i admire pe tinerii cursanţi. Primul moment a fost dedicat muzicii clasice unde au evoluat tinerii pregătiţi de Lavinia Bocu – una dintre organizatorii acestui eveniment şi profesor în această instituţie – şi de Lucian Duşa. Bijuteriile muzicale ascultate ne-au purtat prin repertoriul marilor compozitori W.A. Mozart, Alessandro Scarlatti, Friedrich von Flotow sau Cezar Frank. Spectacolul a continuat cu un recital de chitară susţinut de cursanţii pregătiţi de către Claudiu Vintilă – un adevărat talent, care a obţinut numeroase premii la noi în ţară. Am avut plăcerea să ascultăm piese extrem de cunoscute precum – Povestea noastră din repertoriul Direcţia 5 sau Strada Popa Nan de la Pasărea Colibri. Momentul dedicat chitării a culminat cu duetul format din Claudiu Vintilă şi invitata sa specială Ani Gaydarova, studentă la „Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Tânărul talent Alin Lazăr şi-a prezentat colecţia Black&Colors

Spectacol Pentru ca e Primavara!

Momentul mult aşteptat al serii a fost cel dedicat modei. Tânărul designer Alin Lazăr, absolvent în 2007 a cursurilor de design din cadrul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, s-a reîntors de această dată ca şi invitat pentru a-şi prezenta ultima colecţie intitulată „Black&Colors”. Un moment deosebit, acompaniat de o muzică suavă pe care frumoasele domnişoare ne-au prezentat rochiile create de Alin Lazăr. S-a remarcat foarte clar ideea acestei colecţii, negrul în combinaţie cu un strop de culoare, materiale vaporoase, rochii extrem de lungi, sau din contră, rochii asimetrice cu trenă la spate. Despre Alin Lazăr vom mai auzi cu siguranţă şi sperăm să ajungă cât mai departe.

Spectacolul s-a încheiat cu o tombolă susţinută de organizatorii acestui eveniment – lavinia Bocu şi Claudiu Vintilă, cu sprijinul partenerilor. Doamnele şi domnişoarele au avut astfel ocazia să câştige o mică atenţie pentru a le reamintă că Martie este luna femeii.

Spectacol Pentru ca e Primavara!

Sponsorii evenimentului au fost Restaurantul Casa De Luxe, Oriflame, Mille Fiori, „Domniţa Radulovici”-preparator de băuturi alcoolice Bistriţa, salonul de coafură Diadema şi desigur Alin Lazăr, care a oferit câştigătoarei o coafură la comandă executată chiar la domiciliul acesteia.

Spectacol Pentru ca e Primavara!

Partenerii media ai acestui eveniment au fost ziarul Făclia, www.e-wow.ro şi  Q-Box.

Galerie foto:

Selecţie din prezentarea de modă a colecţiei „Black&Colors” – puteţi citi mai multe despre Alin Lazăr la: http://www.e-wow.ro/news/profil-de-tanar-designer/

Related Posts with Thumbnails
March 18th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*