5 stiluri de toamnă

Stilul vestimentar pentru toamna 2009 este caracterizat de 5 curente care se încadrează foarte bine în ceea ce găsim la ora actuală pe piaţă. Dacă până nu demult eram poate sceptici cu privire la unele ţinute, ei bine, odată cu revenirea stilului retro s-a putut remarca o schimbare profundă.

1. Să petrecem ca în anii 1980

Stilul anilor 80 s-a remarcat în mai toate colceţiile marilor designeri. Dacă ne amintim de colanţii sau de blugii foarte strâmţi, poate fi asemănat uşor şi cu un biker look autentic. Platformele, cizmele şi accesoriile sunt un must have, dacă vrei să obţii un look de party. Vestimentaţiile clasice se bazează pe rochiile mai vaporoase din materiale grele.

2. Fabulosul 40

Ne referim la influenţele din colecţiile anilor 40 desigur, influenţe care se încadrează foarte bine în curentul actual. Blană, mănuşi, culori închise care să sugereze sobrietate, mătase, bentiţe.

3. Tenta de budoir

Un look uşor decadent care lasă la vedere anumite porţiuni ale corpului. Se pune accentul pe elemente care să definească şi să scoată ţinuta în evidenţă. Se merge pe articole din piele sau latex, denim, corsete şi tafta.

4. Stilul de biker

Se aseamănă din punct de vedere al materialelor folosite şi cu stilul de party al anilor 80. Piele, ţinte, culori tari sau închise, carouri, denim şi cizmele cu şiret.

5. Super clasic

Pentru cele ce rămân adeptele unui stil clasic sugerăm abordarea unui stil uşor masculinizat printr-un compleu sau sarafanele simple la baza gâtului, care pot fi deopotrivă sexy şi elegante. Pentru sezonul de toamnă se mizează pe paltoanele peste genunchi, botine, stofă, cămăşi cu guler drept şi sarafanele simple. De accesorizat cu orice vă place.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.