Irina Schrotter @ Romanian Fashion Week

Irinei Schrotter

Ultima colecţie din prima seară a Festivalului Romanian Fashion Week i-a aparţinut Irinei Schrotter, care propune astfel un nou tip de feminitate, mult mai agresivă decât cea cu care designerul ieşean ne-a obişnuit în trecut.

În colecţia ei încărcată de dramatism, Schrotter pune accentul pe putere şi pe lupta pentru supravieţuire în jungle de beton. Noua siluetă este structurată, inspirată din arhitectura urban. Pielea străluceşte la fel ca şi pavajul după ploaie, iar accentele de lame inserate în câteva ţinute parcă sugereze strălucirea soarelui la apus, reflectată în geamurile clădirilor din sticlă şi oţel.

Irinei Schrotter

Noua siluetă cucereşte orizontul fashion, conturând astfel lumea viitorului. Blana are locul ei de seamă şi în colecţia Irinei Schrotter, însă jachetele şi gulerele din blană se armonizează cu piese vestimentare din caşmir şi piele naturală, în tonuri urbane de gri, argintiu şi negru.

La finalul prezentării, Andreea Raicu a punctat trandiţionala sa apariţie, iar tot defileul de modă a fost acompaniat live de trupa N.O.H.A, ce a luat cu asalt topurile europene în urmă cu doi ani, odată cu hitul “Tu Caffe”.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*