Fashion Spotlight – Drew Barrymore, Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker

Drew Barrymore

Drew Barrymore, născută Drew Blyth Barrymore în data de 22 Februarie 1975, în Culver City, California, SUA este o actriţă care s-a bucurat de succes încă din copilărie.

La vârsta de şase ani a participat la o audiţie pentru „Poltergeist”, obţinând astfel un rol în unul dintre cele mai îndrăgite filme din istoria cinematografiei, „E.T.: The Extraterrestrial” regizat de Steven Spielberg. De atunci, actriţa a reuşit să încânte publicul timp de aproape trei decenii, prin talentul şi şarmul său unic.

Filmele sale s-au bucurat de succes la box-office, filme cum ar fi: „Everyone Says I Love You”, „Scream”, „The Wedding Singer”, „Ever After”, „Never Been Kissed”, „Charlie’s Angels”, „Riding in Cars with Boys”, „Donnie Darko”, „50 First Dates”, „Fever Pitch”, „Music and Lyrics”, „Lucky You” şi cele mai noi proiecte „He’s Just Not That Into You” şi „Grey Gardens”.

În galeria foto ce urmează puteţi urmări o evoluţie a actriţei de-a lungul carierei sale.

(Galerie – 55 poze)

Sandra Bullock

Sandra Bullock, născută Sandra Annette Bullock în data de 26 Iulie 1964, în Arlington, Virginia, SUA este fiica unei cântăreţe germane de operă şi a unui profesor de canto. De multe ori cânta în corul copiilor în piesele mamei ei, lucru ce a ajutat-o să obţină rolul din filmul „The Thing Called Love”. Ea a studiat actoria la Universitatea E. Carolina din North Carolina, după care s-a mutat în New York pentru a urma o carieră în acest domeniu.

A jucat în filme precum „Demolition Man” şi „Wrestling Ernest Hemingway” dar cariera ei nu a atins standardele dorite până la rolul din celebrul film „Speed”. Dintre filmele în care a jucat amintim „While You Were Sleeping”, „A Time to Kill”, „Speed 2”, „Practical Magic”, „Forces of Nature”, „28 Days”, „Miss Congeniality”, „Murder by Numbers”, „Two Week Notice”, „Crash”, „Miss Congeniality 2”, „The Lake House”, „Infamous”, „Premonition” şi ultima lansare din 2009 „The Proposal”. Acum, Sandra Bullock este considerată a fi una dintre cele mai populare actriţe din Hollywood.

În galeria foto ce urmează puteţi urmări o evoluţie a actriţei de-a lungul carierei sale.

(Galerie – 45 poze)

Sarah Jassica Parker

Sarah Jessica Parker, născută în data de 25 Martie 1965, în Nelsonville, Ohio, SUA este unul dintre cei 8 copii ai Barbrei Forste. Încă din copilărie a învăţat baletul şi să cânte, obţinând un rol în producţiile Broadway „The Innocents”, „The Sound of Music” şi „Annie”. Cariera ei în televiziune a început cu un rol în filmul „My Body, My Child”, urmat de unul dintre rolurile principale din serialul TV de comedie „Square Pegs”

A jucat în filme pentru televiziune precum „Footloose”, „Girls Just Want to Have Fun”, „A Year in the Life” şi „The Room Upstairs”, până a obţinut rolul din comedia „L.A. Story” care i-a adus la scurt timp după, roluri substanţiale. Dintre filmele în care a jucat amintim „Honeymoon in Vegas”, „Hocus Pocus”, „Ed Wood”, „The Sunshine Boys”, „Miami Rhapsody”, „The First Wives Club”, „If Lucy Fell”. În tot acest timp actriţa şi-a consolidat şi cariera de actriţă de teatru jucând rolul principal a unui câine în piesa „Sylvia” şi roluri în „How to Succed in Business Without Really Trying” şi „Once Upon a Mattress”. Însă rolul care a făcut-o celebră şi îi va rămâne mereu imprimat este cel a lui Carrie Bradshaw din seriile HBO „Sex and the City”, care i-a adus numeroase premii.

În galeria foto ce urmează puteţi urmări o evoluţie a actriţei de-a lungul carierei sale.

(Galerie – 55 poze)

text: Ana-Maria Vlădean

Related Posts with Thumbnails
July 21st, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*