Bine şi prost îmbrăcate la Teen Choice Awards

Premiile Teen Choice Awards au fost un prilej pentru staruri de a-şi afişa cele mai chic ţinute din garderobă. De la eveniment nu au lipsit nume precum Tyra Banks, Avril Lavigne, Kim Kardashian, Ashley Green sau Fergie.

Starurile Hollywood-ului au găsit încă un motiv pentru a îşi etala ţinutele. Pe covorul albastru de la Teen Choice Awards 2011 au călcat o sumedenie de staruri,  de la Tyra Banks la surorile Kardashian, de la actorii din “Twilight” până la Taylor Swift. Vă invit să aflaţti care vedete s-au îmbrăcat în ton cu evenimentul şi care au eşuat lamentabil în a impresiona criticii de modă!

IN! Fergie a adoptat o ţinută negru-galben,de la Dolce & Gabbana. Rochia strâmtă i-a scos perfect în evidenţă formele bine definite, fiind accesorizată cu pantofi negrii, Christian Louboutin.

 

IN! Ashley Greene a purtat o rochie alb-negru de la Givenchy la Teen Choice Awards. Starul ,,Twilight” a asortat-o unei perechi de pantofi care nu au avantajat-o însă prea mult, dar părul coafat extrem de simplu i-a oferit un aer chic.

 

OUT! Kourtney Kardashian a fost mult prea albastră la ediţia din acest an a premiilor, într-o rochie fără bretele de o nuanţă albastru cobalt, asortată impecabil cu nuanţa… covorului! Rochia a fost accesorizată cu pantofi Loubis şi un plic Chanel.

 

IN! Blake Lively a păşit pe covorul rosu într-o rochie chic, portocalie, din piele, cu mâneci scurte şi o curea subţire, Gucci, în talie. Ţinuta i-a dat actriţei un aer extrem de elegant, fiind completată cu bijuterii Lorraine Schwartz şi pantofi în animal print semnaţi de Christian Louboutin. 

 

OUT! Demi Lovato a păşit pe covorul albastru într-o rochie mini galbenă cu aplicaţii din dantelă, şi cu o trenă de culoarea lavandei. Problema au fost pantofii care au cam stricat aspectul acestei ţinute deşi aparţin de Louboutin. În plus vedeta a accesorizat şi prea multe brăţări aurii. 

 

IN! Kim Kardashian a purtat o rochie Givenchy cu aplicaţie de pene la Teen Choice AwardsRochia alb-negru i-a accentuat bronzul şi a mascat rotunjimiile vedetei. Pantofii ascuţiţi Christian Louboutin şi părul prins într-un coc de balerină i-au dat un aer foarte elegant. 

 

IN! Taylor Swift a arătat foarte fresh la premii, într-o rochie albă, semnata de Rafael Cennamo. Ea a accesorizat cu mult bun gust această rochie, purtând o centură Rhanjana Khan, pantofi Fendi şi bijuterii Neil Lane. 

OUT! Tyra Banks a semănat puţin cu Catwoman, purtând o salopetă neagră din piele, fără umeri. Pentru că ţinuta este puţin trasă de păr, îii apreciem doar curajul.

 

IN! Avril Lavigne a fost reprezentanta propriului brand, Abbey Dawn, purtând o  ţinută ,,little black dress” accesorizată cu pantofi galbeni, extrem de plini de funny. 

 

 

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 9th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*