Cătălin Botezatu lansează Aviator, colecția din piele cu tentă „Top Gun”!

Cătălin Botezatu își extinde influența în domeniul fashion lansând, pentru prima dată în cariera lui, o colecție impresionantă realizată din piele.

Este vorba de Aviator, cea mai nouă colecție mixtă pe care o va prezenta în premieră weekendul viitor la Promenada Fashion Weekend, festivalul de modă pe care îl organizează la Sibiu între 16-17 aprilie 2011. „Sursa de inspirație pentru colecția Aviator este cunoscutul film „Top Gun” care a marcat tinerețea tuturor celor care au trăit la maximum anii ‘80. Cu toții ne amintim de Tom Cruise îmbrăcat cu celebra geacă de piele. Este o scena antologică, plină de adrenalină. Lansez acum colecția Aviator care include elemente must have din celebrul film: geaca de piele, pantaloni slim și ochelari de aviator”, declară Cătălin Botezatu.

Colecția Aviator va fi pusă în scenă la Promenada Fashion Weekend într-o manieră regizorală, marca Botezatu. Este cunoscut faptul că designerul semnează și regia propriilor showuri de modă. Astfel încât la Sibiu, modelele vor urca pe podium într-o manieră cu totul inedită.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

 

Related Posts with Thumbnails
April 11th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*