Ce purtăm în 2011

Trenduri în moda anului ce vine

De la culori aprinse în combinaţii inedite, print-uri exotice, platforme, sau rochii mini midi sau maxi – toate acestea sunt încluse în moda anului 2011.

Combinarea mai multor sfere de culoare în anul ce vine este un trend lasat anul acestea prin colecţiile marilor case de modă. Tonurile puternice precum orange, turquoise, roşu şi albastru au fost folosite în colecţiile brandurilor renumite precum Jil Sander, Gucci, Etro sau Diane von Furstenberg. Cine consideră că e prea multă culoare totuşi, poate folosi negru sau alb pentru bază. O pereche de pantaloni de culoare neagră, ca la Etro, va oferi părţii superioare în albastru, turqoise şi galben un sprijin important. Pentru curajoasele care vor să experimenteze se aplică un minim din trei culori, care trebuie să fie evident extrem de puternice.

Trend în 2011

Fructele

Anul viitor nu va mai fi dominat de print-urile florale, care vor fi înlocuite cu cele de fructe.

Franjuri şi pene

În contrast cu print-urile fructate se observă o revenire la era franjurilor. Rochii croşetate sau cele din ţesături fine primesc o doză sănătoasă de franjuri şi pene.

Mini, midi, maxi

La anul ne putem decide ce purtăm: fuste sau rochii mini, midi sau maxi, în diferite forme

Auriul revine

Nuanţele de auriu sunt celebrate în anul ce vine. Pe podiumurile de la Gucci, Versace, Louis Vuitton sau Rodarte s-a folosit nuanţa nobilă sub diferite forme.

Related Posts with Thumbnails
December 27th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*