Exclusiv! Cătălin Botezatu lansează cămaşa Michael Jackson!

„De la el am învăţat să pun preţ pe accesoriile preţioase”

Cătălin Botezatu îşi îmbogăţeşte oferta de haine pret-a-porter, disponibile pe cbstore.eu, cu un nou produs: o cămaşă inspirată din stilul lui Michael Jackson.

Piesa vestimantară este destinată bărbaţilor, este de culoare albă, realizată din bumbac şi are ca element distinctiv pe partea frontală, în zona pieptului, un model ce imită lamele metalice orizontale, pe care Megastarul obişnuia să le poarte pe nconfundabilele jachete cu care ieşea în public.

Eleganta cămaşă, care poate fi purtată atât cu o pereche de pantaloni de stofă cât şi la jeansi, are preţul de 229 de lei şi poate fi comandată direct de pe internet respectiv din magazinul on-line al designerului cbstore.eu.

Cătălin Botezatu a admirat dintotdeauna stilul vestimentar unic al Megastarului. După tragica lui dispariţie, designerul român a mărturisit pentru revista Story: “Michael avea viziune. Ştia să combine materiale, texturi, să pună accesorii. A fost singurul artist care ne-a reamintit câtă eleganţă conferă unui bărbat o pălărie de calitate, şic. Eu mi-am cumpărat primii pantofi de lac de culoare neagră pentru că mi-au plăcut ai lui. De la el am învăţat să pun preţ pe accesoriile preţioase”.

Michael Jackson într-un shooting pentru LA Gear, purtând o jachetă cu modele asemănătoare

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 5th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*