Givenchy haute couture ss 2010

Givenchy haute couture ss 2010 Colecţia Givenchy couture pentru sezonul p/v 2010 a făcut senzaţie la Paris, iar Riccardo Tisci a demonstrat faptul că îşi merită pe deplin aprecierile bune din partea presei de specialitate. De aceea  întrebările care i-au fost adresate frecvent în interviuri imediat după prezentarea colecţiei s-au axat foarte mult pe sursele de inspiraţie şi ideeile de bază pe care a dorit să le prezinte.

Întreaga colecţie este dominată de stilul anilor 70. Deşi predomină un look uşor masculin, Tisci a avut extrem de multă grijă pentru a crea ţinute care să respecte tiparul feminin şi să scoată în evidenţă trăsăturile frumoase. Rochiile de cocktail au prezentat o combinaţie foarte interesantă de culori şi de materiale, de la organza şi dantelă până la chiffon de culoare neagră.

Highlight-ul colecţiei a fost reprezentat de câteva articole cu adevărat deosebite: salopeta în stil glam-rock, un adevărat mosaic de culoare şi o fustă pe aceleaşi nuanţe de verde jade şi electric blue cu un top transparent.

Related Posts with Thumbnails
February 15th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*