Materiale interesante, culori calde sau reci în campania p/v 2011 Salvatore Ferragamo

Massimiliano Giornetti a declarat că a doua colecție a sa, pentru femei, realizată pentru label-ul Salvatore Ferragamo a avut ca sursă de inspirație filmul anilor 60, „La Piscine” a lui Jaques Deray. „Nu am dorit o nostalgie prea adâncă sau exagerată, am vrut să redau doar vibrația acelui moment. Am vrut să mă întorc la acel spirit liber, bohemic, la acea atitudine gipsy.”

Colecția sa a fost extrem de apreciată datorită materialelor folosite, de la rochii și jachete până la compleurile formate din sacou și pantaloni cu un croi simplu, dar extrem de bine ghidat artistic, creând așadar o colecție charmantă pentru timpurile reale pe care le trăim.

Regulile unei primăveri inspirate din colecția Ferragamo ar putea fi următoarele: concentrarea pe lungimi, materiale vaporoase si culorile care amintesc de deșert precum nemuritorul camel, alb, bej, terracota și maro. Mai vedem însă și nuanțe suave de albastru sau galben lămâi, care  dau un aer fresh pentru o primăvară plină de soare. În plus, s-au întors în prim plan pantalonii scurți de catifea, care emană acel look a la 60`ies dintr-o sală de rolerskater.


În plus putem miza pe aur masiv, de la nuanțele de auriu, până la bijuterii din prețiosul metal, supradimensionale desigur, precum și rochii respectiv fuste cât mai vaporoase, care să creeze acel efect spectaculos atunci când le porți. Pozele de campanie pentru această colecție au fost realizate de  cunoscutul fotograf Mikael Jansson, cu topmodelul Daria Werbowy în rolul principal.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*