Mihaela Drafta a creat sarafane pentru fetele de liceu, inspirate din serialul “Gossip Girl”!

Odată cu începerea şcolii, designerul Mihaela Drafta le propune fetelor pasionate de fashion reinterpretări cool ale sarafanelor şcolare.

Inspirată de uniformele purtate de Blake Lively şi Leighton Meester în „Gossip Girl”, Mihaela Drafta lansează o linie de sarafane în serie limitată, în tonuri de albastru, bluemarin sau cărămiziu. Colecţia este disponibilă în show-room-ul Mihaelei Drafta, de pe strada Petofi Sandor nr 35. din Bucureşti.

“Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac în uniformă şi sunt convinsă că multe fete de liceu îmi împărtăşesc părerea. Eu m-am uitat la serialul Gossip Girl şi am văzut cât de cool arătau acele fete la şcoală, chiar dacă purtau o uniformă. M-am gândit să propun astfel o colecţie limitată de sarafane, care pot să fie accesorizate diferit. Carourile şi combinaţile de culori imprimă ţinutei un aer rafinat şi fresh.

Totuşi, aceste sarafane nu se îndepărtează prea mult de rigorile impuse de licee şi sunt  o alternativă pentru elevele care vor să iasă în evidenţă şi să fie întocmai ca Blair sau Serena”, este de părere Mihaela Drafta.

Pe de altă parte, Mihaela îşi aminteşte cu drag de începutul anilor de şcoală din timpul liceului.

“Liceul a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea. După o vacanţă de vară plină de neprevăzut, în primele zile de şcoală depănam tot felul de amintiri împreună cu colegele mele din liceu, care mi-au rămas şi astăzi foarte apropiate.
Nu mi-a plăcut însă niciodată ideea de uniformă, de a te îmbrăca la fel cu toată lumea. Încă din anii de liceu am avut primele mele tentative de creaţie şi încercam să accesorizez uniforma diferit, cu tot felul de broşe şi curele din piele”, continuă designerul.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
September 18th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*