Monique Lhuillier, colecţie inspirată din „apa şi viaţa oceanului”

Pentru primăvara anului viitor, Monique Lhuillier a pregătit o serie de rochii din materiale fine (de la dantelă de un albastru luminos şi până la tul în nuanţe de auriu ori perle argintate şi imprimeuri năucitoare) perfecte pentru o ţinută demnă de „red carpet”.

Din cele 45 de modele prezentate pe catwalk-ul New York Fashion Week, 20 dintre creaţii reprezintă rochii lungi, perfecte pentru orice celebritate în căutare de o ţinută unică pentru o gală importantă sau pentru un eveniment notoriu.
Monique Lhuillier s-a inspirat pentru această colecţie din „apa şi viaţa oceanului”, transpusă perfect în imprimeuri ce te duc cu gândul la coloritul solzilor de peşte, nuanţe albăstrui precum valurile din Miami şi rochii tip sirenă.

Designerul a profitat de această ocazie pentru a-şi lansa, de asemenea, noua colecţie de pantofi ce cuprinde pantofi şi sandale în nuanţe de negru, albastru şi auriu. La prezentare nu au apărut celebrităţile obişnuite ale show-urilor de modă marca Lhuillier (Collins, Ginnifer Goodwin şi Emmy Rossum), însă au fost prezenţi Odette Annable (House M.D.), CristinaEhrlich (stilist) şi Brad Goreski (reality star/stilist).

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.