Fall Collections

Fashion Report

Tommy Hilfiger a mizat în acest sezon pe jachetele din piele de culoare maro. O revenire la un stil uşor retro am putea spune, în combinaţie cu o pereche de pantaloni în carouri. Dacă nu te prinde acest tip de imprimeu poţi să porţi blugi. Look-ul va fi la fel de reuşit.  Tot el este cel care a optat pentru paltoanele în culori deschise, precum camel. Perfect pentru o zi de toamnă! Orice palton poate fi asortat la pantaloni de stofă şi un rolling. Rezultatul? Un look masculin, office sau chiar bussiness. Şi binenţeles! Nu trebuie să lipsească ochelarii de soare tip aviator.

Lacoste doreşte să promoveze culorile deschise

Aceasta a fost deviza designerului Cristophe Lemaire care a ţinut să îmbine armonios nuanţele delicate de bej cu un polo care să contrasteze. Colecţia care mizează pe ideea de sport-casual este destinată celor cu foarte mult timp liber, în ideea că nu ar fi tocmai potrivit să îmbraci mai multe nuanţe dacă eşti funcţionar la o bancă şi eşti nevoit să respecţi un dress code. Oricum în timpul liber poţi opta pentru combinaţii lejere de bej sau crem.

Galliano, pasionat de pirate look

Deşi colecţia sa pentru sezonul de toamnă nu a avut acelaşi succes precum cele precedente, Galliano a optat la fel ca alţi designeri pentru culori deschise. Acest look de pirat care domină colecţiile sale este foarte popular în Italia, unde a devenit practic un trend.

Related Posts with Thumbnails
July 21st, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*