Filmele 3D cuceresc marile ecrane

piranha-3d De când avem în sfârşit să posibilitatea să vedem filme 3 D, se pare că numărul acestora este într-o continuă creştere. Deşi nu toate au succes, sau unele sunt considerate chiar foarte slabe din punct de vedere al subiectului, publicul este atras de ideea acestei experienţe cinematografice inedite. Şi pentru că fimele care au efecte senzaţionale sunt cele mai căutate, tocmai a fost lansat pe internet trailer pentru filmul „Piranha” – un thriller 3 D cu o mulţime de „peştişori drăgălaşi” în rolurile principale. Povestea este relativ slabă – seismul subacvatic declanşat eliberează peştii adormiţi care trăiesc acolo, nu se ştie exact de când, dar sunt perfect asemănători cu o specie de piranha care a trăiat odată cu dinozaurii -,  dar reprezintă în cele din urmă un moment de a vedea un film 3D pe marile ecrane. Noi le numim filme de duminică!

„Cât de repede poţi înota?” – este întrebarea pe care o propune această nebunie 3D. Probabil că nu vei fi suficient de rapid pentru a scăpa de colţişorii drăgălaşi care doresc un singur lucru, să te mănânce. Peştişorii drăgălaşi de care vă povesteam mai sus sunt puşi pe teroare şi doresc cu orice preţ să devoreze probabil ceea ce le iese în cale. La urma urmei seismul este cel care le-a deranjat locşorul unde sălăşluiau ei liniştiţi, nu? Ajunse într-un lac local lighioanele se străduiesc să facă ravagii printre tinerii care se îmbată cu ocazia unei sărbători de primăvară, iar autorităţile trebuie să se ocupe să-i scoată din apă pe tinerii petrecăreţi, ceea ce e mai uşor de zis decât de făcut, cel puţin până în momentul în care încep să moară oameni unul câte unul. Deşi trailer-ul nu este suficient de horror, după părerea multora, va reprezenta după critici o poveste amuzantă de urmărit la cinematograf.

Data premierei nu a fost comunicată pentru toate ţările, filmul va avea premiera în SUA în luna August şi va ajunge la noi, se pare, în luna noiembrie a acestui an.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.