“Hai Romania! Împreună putem învinge!”

Să susţinem primii români care vor participa, reprezentând România, în competiţia paralimpică de înot

Olympus Dairy Industry, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa românească de lactate, a lansat campania naţionala “Hai Romania! Împreună putem învinge!”, prin care prima echipă românească paralimpica de înot este susţinuta pe drumul către cucerirea unei medalii la Jocurile Paralimpice de la Londra.

 

Fraţii Naomi şi Samuel Ciorap, ambii cu deficienţe de vedere, sunt primii români care vor reprezenta ţara noastră în competiţia paralimpică de înot. Venind dintr-o familie cu şapte copii, cei doi au luptat din greu pentru a obţine rezultate spectaculoase şi a se califica la Jocurile Paralimpice, unde se vor înfrunta cu cei mai buni 600 de sportivi din lume.

 

Campania “Hai România! Împreună putem învinge!” sprijină în mod direct eforturile lor, printr-o acţiune de colectare de fonduri pentru achiziţionarea de echipament, asigurarea accesului la antrenamente şi a prezenţei echipei la Jocurile Paralimpice de la Londra, care se desfăşoară în perioada 29 august – 9 septembrie. Astfel, pentru fiecare sticlă de lapte Oly vândută, Olympus va dona câte 10 bani echipei paralimpice de înot.

Punând în centrul preocupărilor sale performanța, precum și grija față de persoanele cu deficienţe de vedere, Olympus a stabilit ca obiectiv major al acestei campanii creșterea nivelului de conștientizare cu privire la lucrurile de valoare pe care semenii noștri le înfăptuiesc, precum și la rezultatele excelente ale unei echipe paralimpice care merită pe deplin toată  aprecierea noastră. Pentru a atinge acest obiectiv,campania este comunicată la raft prin intermediul ambalajelor de lapte special concepute pentru a-i susține pe Naomi și Samuel, precum şi prin intermediul paginii oficiale de Facebook a companiei, www.facebook.com/OlympusDairy, unde fanii sunt invitați să trimită încurajări echipei. Printr-o aplicaţie special creată, aceste încurajări vor ajunge la cei doi copii.  

“Susținerea primei echipe paralimpice românești de înot este o mare responsabilitate pentru noi, deoarece trebuie să îndeplinim speranțe mari. Avem încredere în Naomi și Samuel, care deja au obţinut rezultate impresionante. Îi încurajăm pe toţi românii să preţuiască valoarea și să îi susțină pe cei pentru care lumina vine din interior”, a declarat Ilias Pliatsikas, Deputy Managing Director Olympus Dairy Industry.

În România, sunt peste 80.000 de persoane cu deficiențe de vedere, conform Asociației Nevăzătorilor din România.

Naomi Ciorap s-a calificat pentru competiția paralimpică în 2011, ca urmare a rezultatelor obținute la Campionatul European de Înot (IPC): locul 4 la 200 m individual mixt, locul 5 la 100 m bras și locul 5 la 50 m liber. Fratele ei, Samuel, s-a calificat în urma rezultatelor obținute la competiția de 50 m liber a aceluiași campionat, unde s-a clasat și pe locul 6 la 100 m bras.

În acest an, în clasamentul european, Naomi se află pe locul 5 la individual mixt și pe 6 la 50 m şi 100 m liber, precum şi la 100 m bras. Samuel a obținut locul 4 la 100 m spate. În topul mondial, Samuel ocupă locul 7 la 100 m bras și locul 9 la 100 m spate, în timp ce la 200 m mixt individual este clasat pe locul 15.

 

Related Posts with Thumbnails
June 19th, 2012

You may also like...

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*