Horoscop (Februarie ’11)

Aries1-Berbec

Te ascunzi de angajamente şi obligaţii în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Totuşi, în ceea ce priveşte cariera, te angajezi în multe activităţi şi îţi asumi anumite responsabilităţi, pentru care trebui să depui mult efort pentru a le îndeplini.

Taurus1-Taur

Luna februarie este o perioadă favorabilă din toate puntele de vedere. Viaţa de cuplu se află într-o stare de armonie, pe plan profesional reuşeşti să găseşti forţa necesară pentru a-ţi îndeplini ambiţiile, iar psihicul este într-o stare foarte bună.

Gemini1-Gemeni

În această lună iei realitate prea în serios şi laşi deoparte romantismul şi visele, ceea ce ar putea să îţi afecteze serios viaţa sentimentală şi starea ta de spirit. Încearcă să nu îţi faci prea multe gânduri inutile şi totul va fi bine.

Cancer1-Rac

În sfârşit viaţa sentimentală se mai linişteşte şi intră într-o perioadă foarte promiţătoare. Acum este momentul să îţi surprinzi partenerul şi să vă bucuraţi de momente de neuitat petrecute împreună. Nu uita că, din când în când, mai trebuie să îţi re-încarci bateriile.

Leo1-Leu

Simţi nevoia de a atrage, de a flirta şi de a cuceri sexul opus, iar dacă îţi faci curajul de a trece la fapte chiar vei reuşi. Spiritul competitiv se va face simţit în această lună, poate chiar mai mult de cât ar trebui. Ai grijă să nu depăşeşti anumite limite.

Virgo1-Fecioară

Dacă te afli într-o relaţie sau ai o anumită legătură amoroasă de ceva timp, monotonia s-ar putea să te afecteze mai mult decât ai fi crezut. Încercă să găseşti stimulii necesari atât pentru viaţa sentimentală cât şi pentru cea profesională.

Libra1-Balanţă

Apar ocazii favorabile în plan sentimental, precum şi romantismul, pasiunea şi aventura. Nu duci lipsă de creativitate şi reuşeşti să te afirmi pe plan profesional şi social, talentele şi trăsăturile fiindu-ţi puse în valoare.

Scorpio1-Scorpion

Reuşeşti să atragi sexul opus, dar parcă nu reuşeşti să găseşti cuvintele potrivite pentru a te exprima. Luna februarie este o perioadă foarte favorabilă profesional, în care ai ocazia de a te evidenţia, de a primi o mărire de salar sau chiar o avansare.

Sagittarius1-Săgetător

Parcă toate sentimentele şi trăirile îţi sunt intensificate şi mereu cauţi ceva nou, ceva interesant. Această intensificare a sentimentelor se manifestă şi în activitatea profesională şi te ambiţionează în atingerea obiectivelor.

Capricorn1-Capricorn

Şarmul şi puterea de seducţie sunt atuurile tale principale. Trebuie să laşi reţinerile deoparte şi să te foloseşti de ele din plin. Totuşi, parcă gândurile îţi sunt îndreptate tot mai departe de ceea ce ar trebui să fie pentru tine pe prim plan.

Aquarius1-Vărsător

Sunt favorizate relaţiile amoroase, fie că sunt relaţii de lungă durată sau aventuri trecătoare. Energia şi determinarea te fac să accepţi orice provocare şi să reuşeşti să o duci la bun sfârşit, dar nu uita că existe anumite limite.

Pisces1-Peşti

Nu fi dezamăgit dacă lucrurile sunt prea monotone pentru tine. Ai puţină răbdare şi vei vedea că aventura îşi va face din nou loc în viaţa ta. Nu neglija cariera sau studiile pentru că vei regreta acest lucru mai târziu.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*