Hot! Victoria’s Secret Fashion Show 2009

De unde vin îngerii?  Răspunsul: de la Victoria’s Secret

Victorias Secret Fashion Show, filmare 19 noiembrie 2009

Modelele Victoria’s Secret s-au pregătit pentru cel ma mare show annual, care va fi difuzat pe 1 decembrie de către CBS. Filmările au avut loc joi 19 noiembrie, dar va trebui să mai avem răbdare pentru a vedea întregul spectacol. Cele mai frumoase modele din lume au şansa de a defila pe podium în fiecare an pentru acest eveniment grandiose. În backstage, îngerii s-au arătat foarte bine dispuşi şi au pozat pentru presa prezentă la filmări între şedinţele de machiaj şi hairstyling.

Unul dintre highlight-urile evenimentuli a fost Marissa Miller, una dintre cele mai frumoase modele, care a purtat sutienul de 3 milioane de dolaro, Fantasy Bra, încrustat cu nu mai puţin de 150 de diamante. În completare,  modelele precum Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Selita Ebanks sau Chanel Iman au adus un plus de erotism întregului show.

Show-ul care va fi difuzat doar pe 1 decembrie va atrage în faţa televizoarelor milioane de spectatori. Frumoasele show-ului au încheiat filmările din New York cu o petrecere bine meritată care a avut loc la M2 Ultra Lounge. Fergie, componenta trupei Black Eyed Peas a evoluat nu numai pe scena spectacolului, dar a fost prezentă şi la after party. Surpriza tuturor a fost însă Heidi Klum. După ce în urmă cu doar 6 săptămâni dădea naştere unui copil, frumoasa s-a arătat într-o formă aproape perfectă, demonstrând că oricine poate să fie perfect şi după o naştere, mai ales un topmodel. Printre vedetele prezente la petrecere s-a numrat şi tânăra vedetă din Gossip Girl, Michelle Trachtenberg.

Până vom avea şansa să vedem marele show, vă lăsăm în compania unei galerii foto care să astâmpere cel puţin pentru moment curiozitatea.

Enjoy!

sursa: celebrity-gossip.net

Related Posts with Thumbnails
November 21st, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*