Ia românească sărbătorită la Ski Resort Transalpina

Ia, o parte din tezaurul românesc

De patru ani la Ski Resort Transalpina a înflorit în prag de primăvară o idee care a devenit tradiție. Primul weekend din luna Martie este dedicat iei tradiționale românești. Deși suntem îmbrăcați în echipamente de ski, ducem de fiecare dată ia la aproape 2000 de metri altitudine să arătăm tuturor cât de importantă este pentru noi.

Ia nu este un articol de modă, este o mărturie zămislită de mâini harnice după învățăminte transmise din generație în generație. Fiecare ie are povestea ei pe care noi trebuie să o ducem mai departe. În fiecare cusătură stă ecoul tradției românești, simbolul românesc care te face să te simți deosebit. Susținerea acestei tradiții la Ski Resort Transalpina a avut un impact pozitiv în rândul turiștilor. Așadar, de la an la an tot mai mulți au ales să îmbrace ia și să vină aici.

“Un loc special în inima mea, îl ocupa acest eveniment: Sărbătoarea Iei, la Ski Resort Transalpina! Reprezintă momentul în care, alegem să ne onorăm rădăcinile, să aducem un omagiu strămoșilor noștrii, să le mulțumim și să le spunem că-i iubim! Reprezintă de asemenea, ziua în care suntem mândrii că suntem români!”, a precizat Ramona Fodor, director de marketing la Ski Resort Transalpina.

Ramona Fodor – director de marketing Ski Resort Transalpina

Anul acesta am încercat să completăm evenimentul îndrăgit cu elemente noi. Astfel pe lângă tradiționala coborâre pe ski sau snowboard și hora încinsă la aproape 2000 de metri, dar și la apres ski, am vrut să povestim puțin despre eveniment și despre iile purtate de fiecare. Așadar am așternut o masă cu bucate tradiționale românești chiar într-o gondolă și ne-am bucurat de reacția publicului care a salutat această inițiativă.

Anul viitor vom relua cu siguranță acest eveniment pentru că dorim să îl facem cunoscut și ne dorim să avem cât mai mulți participanți. Astfel demonstrăm că ia noastră are și, mai ales, merită un loc special.

Să purtam cu mândrie ia romanească, pentru că este o adevărată parte din tezaurul românesc.

În curând vom reveni și cu mai multe filmări care au fost realizate de ziua dedicată iei la Ski Resort Transalpina.

sursa pozelor: ewow.ro., Domnu Foto, Ski Resort Transalpina, namstare.ro

I.B.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*