James Cameron pregăteşte continuările la Avatar

Noile aventuri de pe planeta Pandora urmează a fi prezentate pe marile ecrane în 2014 şi 2015. Până atunci însă, Cameron va profita de avântul tehnologiei, pentru că doreşte să impresioneze şi prin efecte speciale de ultimă oră.
„Al doilea şi al treilea film, vor completa un cerc epic mai mare, dar nu vom renunţa la reţeta de succes a efectelor vizuale, care a fost considerată «motorul principal» în filmul «Avatar». Vom continua să explorăm temele si personajele, printre care se vor afla şi o mulţime de civilizaţii noi. Personal, abia aştept să mă întorc pe Pandora, lumea în care imaginaţia noastră poate să se dezlănţuie”, a declarat James Cameron.
Până la lansarea următorului Avatar, Cameron lucrează intens la conversia în 3D a filmului Titanic. „Conversia va fi de o calitate absolut senzaţională şi veţi rămâne surprinşi”, declara Cameron. Producţia, care a fost până anul trecut lider la încasări, timp de 12 ani, va fi lansată în 2012 pe marile ecrane, celebrând astfel un veac de la scufundarea Titanicului în apele Oceanului Atlantic.

Related Posts with Thumbnails
October 29th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*