La final de Neversea

Festivalul care a răsunat pe litoralul românesc s-a încheiat și a fost un adevărat succes. Peste 150.000 de participanți au ales să intre pe tărâmul magic de la malul mării pentru trei zile de neuitat.

Deschiderea oficială a festivalului a avut loc vineri în 7 Iulie și a fost marcată cu focuri de artificii și bineînțeles cu povestea Neversea. Un număr impresionant de peste 47.000 de participanți au fost prezenți în prima zi de festival.În prima seară pe scena festivalului au urcat  Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo.  Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada și mulți alții. Artiștii au fost impresionați de numărul mare de fani, iar cei care au urcat pentru prima dată pe scenă în România au declarat că se vor întoarce cu siguranță. A doua

Peste 53.000 de mii de fani din țară și străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de pe malul Mării Negre, NEVERSEA! Cuprins de energia pozitivă și de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, AFROJACK, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât în mijlocul celor prezenți, și mai mult decât atât, și-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră. În a doua zi de fetival au urcat pe scena principală nume mari precum Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish și mulți alții.

În a treia zi de festival au urcat pe scena principală DUA LIPA și JASON DERULO, doi dintre cei mai așteptați artiști. Cei doi s-au aflat pentru prima dată pe o scenă din România. JASON DERULO a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în România și a declarat că abia asteaptă să se reîntoarcă aici. Peste 50.000 de mii de festivalieri au dansat pe plajă și în cea de a treia zi a festivalului NEVERSEA.

Neversea rămâne fără doar și poate un festival de referință și desigur cel mai mare festival organizat pe litoral. Numărul impresionant de artiști care au venit în România, pe o parte dintre ei îi revedem în mai puțin de o lună la Untold, a adus un plus foarte mare ceea ce va duce probabil și la creșterea Neversea în viitor. Este impresionantă realizarea acestui festival, dar și faptul că publicul a reacționat atât de bine la un festival nou. 

 

NEVERSEA 2017 a adunat pe litoral pentru cele trei zile de festival participanți din țară dar și din străinătate care au participat atât la concertele de la mainstage cât și de la celelalte scene ale festivalului. NEVERSEA a reușit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar și al doilea festival din România ca număr de participanți, după UNTOLD. 

fotocredit: neversea.com

 

Related Posts with Thumbnails
July 10th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*