La mulți ani Florin Piersic!

Cum sărbătorești un artist precum Florin Piersic? Simplu. Acolo unde se va simți în largul său, înconjurat de prieteni, de public, de actori – în sala de teatru.

Sala de spectacole a Teatrului Municipal Turda a găzduit sâmbătă 22 ianuarie un spectacol aniversar dedicat marelui artist Florin Piersic, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 75 de ani.

Evenimentul a fost organizat de Studioul Regional de Radio Cluj împreună cu Teatrului Municipal Turda iar faptul că s-au vândut absolut toate biletele, atestă că Florin Piersic este un actor extrem de iubit, nu doar în orașul său natal Cluj-Napoca ci și într-un oraș mai mic precum Turda.

Florin Piersic ne-a vorbit, în stilul său unic, despre amintiri, despre întâmplări care au stârnit râsul, despre multe momente unice și cruciale din viața sa, care ne-au adus în față un artist simplu și onest pregătit să răspundă la orice provocare din partea publicului. Spectacolul a avut o mulțime de invitați care l-au aniversat pe marele artist, nume mari din lumea teatrului precum Dorel Vișan, Narcisa Pintea, Melania Ursu dar și recitaluri susținute de tânăra mezzosoprană Lavinia Bocu, Florin Săsărman sau inegalabilul Dumitru Fărcaș. L-au sărbătorit pe artist și Corala preoților turdeni, precum și corul de copii, Junior Vip, condus de Anca Mariaș.

În plus, având în vedere că actorul își va sărbători ziua de naștere pe 27 ianuarie, oficialitățile clujene vor inaugura cinematograful care îi va purta numele. Astfel, fostul cinema Republica va deveni Cinematograful Florin Piersic, o distincție pe care actorul a apreciat-o în glumă drept cea care se acordă de obicei după ce ai murit. Noi îi dorim însă mulți ani de aici înainte, pentru a ne putea delecta în continuare.

La mulți ani Florin Piersic!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.