Lansarea posibilităților de cazare pentru festivalul Untold 2017

Mai sunt 55 de zile până la cel mai așteptat festival din Europa, festival care aduce pe șcenele din orașul transilvan Cluj-Napoca, cele mai mari nume din muzica electronică, dar nu numai. Organizatorii au lansat azi variantele de cazare pentru care pot opta festivalierii care se adună aici timp de patru zile din toate colțurile lumii. Participanții la festival au posibilitatea de alege fie între camping-ul UNTOLD care va fi amenajat chiar în baza sportivă Transilvania, fie se pot caza în căminele studențești, la fel ca și în anul trecut. Pentru cei ce își doresc un altfel de confort organizatorii au gândit căsuțe care sunt dotate modern, dar și cunoscutele corturi de lux.

Campingul va fi păzit 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi. Opțiunile de cazare sunt:

  • Cort Propriu / 95 de lei / 1 persoană / 4 zile
  • Regular Tent / 360 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou) / 4 zile
  • Pampus / 2600 de lei / 4 persoane / 4 zile
  • UNTOLD Hut (căsuță)/ 2600 de lei / 2 persoane / 4 zile

Pentru cei ce preferă cazarea în campus aceasta va fi posibilă în camere cu 4 paturi în căminele universitare ale USAMV și ale Universității Tehnice din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

  • Camere Premium (Cămin USAMV – Str. Motilor nr. 74-76) – 1200 ron / pat / 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră
  • Camere Confort (Camine UTCN – Observator nr. 34) – cu baie proprie – 450 ron / pat / 4 nopți

Mai multe detalii despre UNTOLD și despre posibilitățile de cazare puteți găsi și pe pagina de internet sau prin click aici: http://untold.com/accommodation

 

Related Posts with Thumbnails
June 8th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*