Mercedes și-a prezentat noul SLK 2012 la Geneva

După cum era de așteptat, Mercedes a prezentat noul Mercedes SLK 2012, un roadster extrem de sportiv cu un design pe măsură. Chiar dacă nu reprezintă o noutate exclusivistă, pasionații acestui brand vor putea să-și achiziționeze noul model încă din această vară.

A treia generație SLK are la bază elementele obișnuite sau caracteristice Mercedes, precum grila și liniile laterale mai agresive, cu o tehnologie demnă de un brand nemțesc printre care se numără și noul plafon panoramic Magic Sky, pentru că, vorbim totuși de un convertible.

Variantele de motorizare includ un motor V6 de 3.5l pentru SLK350, care reușește să dezvolte 306 CP și un motor turbo de 1.8l cu 201 CP. Pe lângă tehnologie s-a lucrat extrem de mult la dezvoltarea unor arcuri și amortizoare mai ferme și mai rezistente la șocuri. Confortul șoferului, dar și a pasagerului este asigurat de „Airguide Windstop System”, care elimină zgomotul și controlează pătrunderea aerului în habitaclu când top-ul este coborât. Noul SLK este deja disponibil pentru comandă în Germania și va ajunge în showroom-urile dealerilor în această vară.

Prețurile pentru piața germană, cu toate taxele incluse sunt cuprinse între 38,675 și 52,300 Euro, în funcție de motorizare.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*