Michelle Obama, o Primă Doamnă cool: va fi star de reality-show!

Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, va lua parte dintr-un episod al emisiunii ,,Extreme Makeover” şi va filma un medalion pentru show-ul lui Nickleodeon, ,,iCarly”.

Daca aţi considerat că Michelle Obama nu este o Primă Doamnă cool, avem aici o dovadă care demonstrează contrariul. Soţia preşedintelui Americii va apărea într-un episod din ,,Extreme Makeover: Home Edition”, conform revistei US.
Având în vedere că Michelle a plantat o întreagă grădină organică la Casa Alba şi a instalat stupi pentru albine, ea este o persoană mai mult decât adecvată pentru acest spectacol. Prima Doamnă va lua parte la emisiune joi, alături de Dr. Jill Biden, în Fayetville, în nordul Californiei.
În plus, Obama va filma un clip pentru un episod al show-ului lui Nickelodeon, ,,iCarly”.
,,Întreaga echipă de producţie este extrem de entuziasmată.”, a declarat Noah Munck pentru US. ,,Nu am avut nici o emisiune a lui Nick în care să apară o figură prezidenţială până acum, aşa că totul a fost foarte surprinzător şi cool.”
Prima Doamnă este, cu siguranţă, recunoscută, pentru autenticitate. Ea a dansat alături de Beyonce la o şcoală primară, a donat outfit-uri J.Crew. Luând în considerare şi aceste lucruri, Michelle Obama este o Primă Doamnă foarte chic şi cool.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*