Mihai Bendeac spune „Da” etnobotanicelor: „Proştii trebuie supţi de bani şi de viaţă!”

Mihai Bendeac se opune manifestului iniţiat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, spunând că el este de acord cu consumul de etnobotanice. În plus, actorul de comedie crede că interzicerea lor va aduce un consum ilegal şi mai mare.

Mihai Bendeac nu este de acord cu interzicerea consumului de etnobotanice în România, el fiind de părere că acest fapt ar genera un consum şi mai mare, întrucât orice este interzis devine mai tentant.
Actorul s-a confesat pe blogul său, spunând: „Punctul meu de vedere este următorul: interzicerea va duce la o creştere a consumului. Ce e interzis e căutat. Aşa e natura omului. Problema nu e neapărat interzicerea. Asta e doar un pas. Dar mai departe?

Eu aş fi susţinut şi varianta ne interzicerii şi posibilitatea ca doar persoanele peste 18 ani să poata achiziţiona. Nu aş interzice nici „alba-neagra”, nici „barbutul”, nici „Caritasul” nici etnobotanicele. Proştii trebuie supţi de bani şi de viaţă. Asta e menirea lor pe lume”. Colegii săi de trust, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au organizat ieri o acţiune în central Bucureştiului la care li s-au alăturat 2500 de oameni.

Ei au protestat împotriva consumului de etnobotanice, depunând chiar 10 sicrie în faţa clădirii Guvernului, sicire care au fost donate pentru această campanie de către Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*