Miss Universitas 2011

Miss Universitas la a II-a ediție

Clujul va deveni din nou capitala studențească a frumuseții, prin a doua ediție a concursului care a debutat anul trecut, Miss Universitas. Evenimentul este organizat de agenția Ana Models împreună cu Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca și propune un spectacol extrem de interesant.

Concursul de frumusețe debutează pe 17 mai când va avea loc preselecția în Sala Transilvania din incinta Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Până atunci, doritoarele pot aplica și online la următoarea adresă: preselectie@anamodels.ro, iar ca la orice concurs de frumusețe, candidatele trebuie să țină cont de câteva condiții de participare precum înălțimea minimă de 1,68m, vârsta între 18-25 de ani și să fie bineînțeles studente în Cluj-Napoca.

Publicul care va veni să-și susțină favoritele va avea parte de un spectacol extraordinar susținut de Smiley, invitatul acestui eveniment.

Partenerii de comunicare al acestui eveniment sunt Primăria Cluj-Napoca, care va promova acest eveniment și în cadrul zilelor Clujului și OmniPass, fiind susținut de RadioZu și MSA Adverstising.

Premiile acestui concurs sunt în valoare de peste 2500 de Euro și includ abonamente VIP la World Calss Health Academy din Cluj, vouchere de cumpărături acordate de Bad Axel și magazinul Benvenuti, vouchere de înfrumusețare de la fistiQ și cursuri de dans oferite de Transilvania Dance.

Concursul va avea loc în data de 30 mai de la ora 19 în incinta Casei de Cultură a Studenților, fiind urmat de un After Party în Club Obsession.

Parteneri media: e-wow.ro, Zile și Nopți, Știri de Cluj, Foaia Transilvană, inoras.ro, ClujNightLife, partytude.ro

Parteneri: Bad Axel, Benvenuti, World Class Health Academy, fistiQ, Mad-moi-selle, Magnolia și Iulius Mall.

 

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*