Narcis, copilul care a uimit România la „Românii au talent”

Narcis Iustin Ianău este băiatul de doar 15 ani din Bacău, care a uimit o țară întreagă cu timbrul său deosebit – de contratenor.

Până în luna aprilie, când va concura din nou dar și în direct, Narcis, copilul de 15 ani din satul Barați își vede de viața de zi cu zi. Dacă până vineri el avea pe rețeaua de socializare facebook doar 80 de prieteni, acum are peste 3000 de fani care îl încurajează în fiecare clipă, pentru că Narcis are un dar extrem de rar. O voce de contratenor cu care puțini se pot lăuda în ziua de azi.

Deși este premiant, Narcis nu a avut o viață ușoară, fiind chiar amenințat de colegii de clasă care l-au invidiat pentru talentele sale, crezându-l un protejat al profesorilor. Băiatul nu s-a dat bătut și a dorit să le demonstreze tuturor ceea ce are, o voce deosebită care i-a uimit pe membrii juriului de la „Românii au talent”, fiind considerat o adevărată minune. Marea frică a lui Narcis este să nu i se îngroaşe vocea. El poate ridica în prezent, cu uşurinţă, cinci octave şi jumătate, un lucru de admirat pentru cei care lucrează în această branșă. „Cânt cu uşurinţă notele înalte. Pot cânta ca bariton sau tenor, dar cu puţin efort. Însă mă simt mult mai bine atunci cînd sunt contratenor. Este totul natural şi de aceea am ales să cânt aşa”, a declarat tânărul băcăuan. Deși stă cu tatăl și cu fratele său, mama fiind în Italia pentru a trimite bani acasă, Narcis este optimist în ceea ce privește viitorul, ba chiar nu se supără că nu își serbează în nici un an ziua de naștere de pe 24 februarie, pe care o amână până în luna august, la venirea mamei.

Acum Narcis se pregătește pentru un vis. Acela de a câștiga la „Românii au talent”, sau de a se face auzit și de a împărtăși tuturor românilor darul său.

Vezi cum a cântat Narcis la „Românii au talent”

Narcis Iustin IanauProTV.ro

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*