Părerea lui Andi Moisescu despre „Romanii au talent”

Deși nu a fost el care a trebuit să desemneze câștigătorul, acesta fiind ales de către public, Andi Moisescu crede cu tărie că Narcis este cel mai talentat român, chiar dacă în fața publicului a primat o poveste aparent dramatică respectiv cea a câștigătorului Adrian Țuțu.

Într-un interviu acordat pentru Cațavencu, Andi Moisescu declara că juriul a fost realmente senzibilizat de poveștiile care au ajuns pe scenă, dar trebuie să rămână totuși obiectivi. „ Cel mai talentat mi s-a părut Narcis. Am şi spus că e un fenomen care pare venit de nicăieri, dar care poate ajunge oriunde”, declara Andi Moisescu. De asemenea el consideră că și cei care nu au câștigat marele premiu pot să ajungă departe prin propriul lor talent, prin povestea pe care o au de spus, mai ales că publicul îi cunoaște deja.

Related Posts with Thumbnails
May 4th, 2011

You may also like...

1 Response

  1. staicu roxana says:

    imi pare asa de rau k sa terminat “Romanii au talent”.Dar aceasta emisiune a avut un juriu foarte simpatic(Andi,Andra si Mihai);a avut doua dragute “maimute”(Pavel Bartos si Smiley);dar si un castigator talentat,frumos si chipes:ADRIAN TUTU.ador emisiunea voastra!!!!:D:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*