Paris Hilton ar putea plăti daune de 35 de milioane de dolari

Deşi avea contract cu Hairtech International, vedeta a promovat produsele altei firme

Paris Hilton va fi dată în judecată pentru suma de 35 de milioane de dolari de o firmă de extensii de păr, care o acuză de aducerea de prejudicii firmei după ce vedeta a promovat produsele altei companii de acest gen. Paris Hilton încheiase un contract de promovare a extensiilor de păr Hairtech International, pentru campania din 2007, unde fusese răsplătită cu 3,5 milioane de dolari pentru a fi imaginea gamei de produse Dream Catchers. Însă moştenitoarea imperiului Hilton a reuşit să stârnească furia şefilor după ce a apărut în diverse reviste, ba chiar şi la televizor purtând extensii create de un competitor de pe piaţă.
Paris a fost dată în judecată pentru suma de 35 de milioane de dolari, de zece ori mai mult decât a primit ea ca să promoveze produsele. Mai mult, compania susţine că Paris a ratat şi o petrecere de lansare a unei game de extensii deoacere era în închisoare. Vedeta a efectuat 23 de zile de închisoare în 2007, după ce a fost prinsă de două ori conducând, deşi avea permisul suspendat. Compania Hairtech susţine că era stipulat în contractul pe care l-au încheiat că vedeta este obligată să respecte legea şi să nu fie amendată.
Moştenitoarea nu se află la primul proces din cauza nepromovării unui produs. În 2008, producătorii de filme de la “Pledge this!” au declarat că le datorează 8,3 milioane de dolari pentru că nu a promovat o peliculă cum trebuia. Judecătorul nu s-a pronunţat încă în acest caz.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*