Partida de vânătoare a lui Ion Țiriac a fost un succes

Aproximativ 100 de porci mistreți au fost împușcați de invitații de seamă ai afaceristului Ion Țiriac, la celebra partid anuală de vânătoare, organizată la Balc în acest weekend.

Focurile de armă au răsunat de dimineață în acest weekend, pe domeniul de la Balc, unde Ion Țiriac a organizat partida anuală de vânătoare. La acest eveniment au participat nu doar personalități din România, ci și invitați speciali din străinătate.

Cei ce au ajunds încă de vineri seara au participat cina oferită de afaceristul român, fiind acompaniați de muzica maestrului Gheorghe Zamfir.

Cele două zile de vânătoare s-au desfășurat conform programului, fiind împușcați peste 100 de porci mistreți. Carnea de mistreț este donată ca în fiecare an unor azile și orfelinate, un gest extrem de apreciat. Cel care a reușit să-l întreacă pe Țiriac la capitolul mistreți doborâți a fost chiar invitatul său, Wolfgang Porsche, moştenitorul fabricii de automobile cu acelaşi nume,care a reuşit să doboare cinci animale, cu două mai mult decât Ion Ţiriac.

Printre oaspeţii de seamă de la Balc s-au numărat George Marsan – primarul oraşului Monte Carlo, Wolfgang Porsche – moştenitorul uzinei de automobile cu acelaşi nume, Klaus Mangold – fostul preşedinte al grupului DaimlerChrysler, Erich Hampel – manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer – fabricant Cartier, Franz Rauch – cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa şi politicienii Rudolf Streicher şi Inigo Herrera.

Related Posts with Thumbnails
January 23rd, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*