Adrian Eftimie în aer liber la Cluj

Evenimentul va avea loc vineri, 23.07.2010, începând cu orele 22:00 la Terasa Rustic din comuna Feleacu, jud Cluj. În deschiderea artistului, va mixa Liquid, unul dintre cei mai promiţători dj clujeni. Preţul unui bilet va fi de 20 lei.

Adrian Eftimie la Cluj

The Beat Brigade a obişnuit publicul clujean, iubitor de muzică electronică cu evenimente în aer liber şi nu numai, iar petrecerea de vineri a fi una de referinţa. Terasa Rustic dispune de parcare proprie, 2 baruri, grill şi este situată pe DN 1, km 10, la ieşirea din comuna Feleacu, pe dreapta. (in sensul de mers Cluj-Turda)

Adrian Eftimie s-a născut la data de 17 mai 1978 în Bucuresti. În 1991, din pasiune pentru muzică, “construieşte” împreuna cu cel mai bun prieten al sau, primul post de radio pirat din România. Trece apoi, rapid, prin prima etapă a radioului independent din România, (de data aceasta “legal”) la Uniplus Radio. În acelaşi timp îşi dezvoltă pasiunea pentru mixat, activând pentru prima dată ca DJ în Clubul Le Baron – unul dintre cele mai cunoscute cluburi din acea perioadă şi în doar câţiva ani, exact când muzica electronică începe să ia avânt în România, devine rezidentul clubului Space.  În 1997 începe colaborarea cu Radio 21 iar în anul 2003 emisiunile sale se “mută” la Kiss FM. Începând cu Septembrie 2004 Adrian Eftimie devine unul dintre rezidenţii Kristal Glam Club, experienţa care îi oferă cele mai mari satisfacţii de până atunci în cariera de DJ. Doi ani mai târziu îsi începe cariera de „producer” muzical, astfel încât în vara anului 2006 lansează hitul “No Side Effect”. Piesa a fost remixată de foarte mulţi producători romani şi străini. Urmează şi alte piese – “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” si “Elevation”, cu aceasta din urmă (în 2007) câştiga concursul Heineken Music Thirst şi mixează pentru prima data peste graniţele României. Vorbind de cluburile din alte ţări, cea mai interesanta experienţă a fost în clubul Turnmills din Londra. 2007 este anul în care Adrian Eftimie alege să facă parte din echipa care a lansat unul dintre cele mai bune posturi de radio cu muzica electronică din Europa: One FM – Club Station. Emisiunile sale pot fi ascultate şi acum la One (Underground & Dance Station) în fiecare seara de joi începând cu ora 22.00 La premiile Nights.ro, ceremonie desfăşurata pe 28 februarie 2009, îsi vede visul împlinit. După ce în 2005 câştiga locul 1 la sectiunea “Cea mai mare ascensiune”, anii 2006 respectiv 2007 îl clasează direct pe locul 2 la categoria “Cel mai bun Dj Roman”. Şi nu se opreşte aici – în 2009 Adrian Eftimie ridică trofeul Nights.ro pentru “Cel Mai Bun DJ Roman”! Artistul şi-a confirmat deja prezenţa prin intermediul site-ului personal şi a reţelei de socializare Facebook.

Evenimentul este prezentat de The Beat Brigade şi ADL Events

www.adrianeftimie.ro www.facebook.com/beatbrigade http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=110556678995964&ref=ts www.myspace.com/liquiddj

Related Posts with Thumbnails
July 20th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*