Club Midi – Circoloco Party (21.11.09)

CircoLoco Party

Thomas Melchior & Rhadoo

Club Midi / sambata 21nov09

Line-up

Warm-up :
Mihigh [Midi]

Main :
Rhadoo [arpiar / cadenza / Circoloco]
&
Thomas Melchior [cadenza / Circoloco]
http://www.myspace.com/melchiorproductionsltd

Preţ intrare:

15 lei până la h00:00
30 lei după h00:00

Reducere Studcard : 10 lei până la h00:00

CONCURS

Club Midi oferă 10 invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Numeşte un artist care face parte din brandul Circoloco

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

circoloco-3

BIOGRAFIE
Thomas Melchior, cu primul său album solo, este al treilea fondator al minimal techno-ului, după Peter Ford şi Ricardo Villalobos. Artistul, care a trăit în Londra mai mult de 20 ani, şi-a început cariera alături de nume ca J. Saul Kane (Depth Charge), Carl Craig şi Baby Ford în Anglia la începuturile anilor ’90. Bazându-se pe începuturile acid house-ului, şi-a creat propriul sound, mult mai abstract şi minimal. Colaborarea cu Peter Ford şi release-urile pe label-urile Trelik şi l-fach au pus bazele sound-ului minimal pentru multe generaţii de dj şi producători care au urmat. La fel ca Ricardo Villalobos, Thomas nu pune niciodată numai retro sau deep house; are darul de a se plimba în seturile sale prin întreg universul sau muzical: “he always seems to have the knack of finding the exact point of intersection where depth and flow, lightness and groove meet.”

Rhadoo : DJ, producător şi remixer. Este unul dintre primii DJ romani şi printre primii ai rosterului Sunrise Booking Agency. A debutat în 1995 în Club A şi Studio Martin Bucureşti. A fost rezident în: Club A, The Office, Karma, Zerrillos – Bucureşti. În urma cu mulţi ani a devenit rezident al petrecerilor Circoloco @ DC10 Ibiza. În 2007 a fondat împreună cu Pedro şi Raresh labelul românesc [a:rpia:r].

Ce este „circoloco”

Prin accepţiune, termenul circoloco înseamnă circ nebun. Devenit astăzi un brand exportat la nivel internaţional, Circoloco nu înseamnă doar clovni, peruci roşii, tenişi şi haine colorate ţipător, ci şi muzica electronică şi un tipar de DJ-i.
În 1999, doi italieni, pe nume Antonio şi Andrea Pelino, au organizat cel mai lung after-hours de până atunci, într-o dimineaţă de luni, când în mod normal, oricine se duce la muncă. Asta s-a întâmplat în clubul DC 10 din Ibiza, loc rămas legendar pentru petrecerile marca Circo Loco până astăzi. Circoloco este reprezentat astăzi de un grup de DJ-i, dintre care Tania Vulcano (rezidenta la petrecerile Circo Loco), Cirillo (DJ-i italian pe numele adevărat Carlo Andrea Raggi), Clive Henry (jumătatea minimalistă a celebrului duo britanic Peace Division), System of Survival etc. De câţiva ani buni, la Circoloco mixează şi românii Rhadoo şi Pedro, doi dintre rezidenţii de bază.
Circoloco este nu atât un brand de evenimente, ci un mod de a petrece, un mod de a face clubbing şi de a te distra. Majoritatea DJ-ilor care au participat la petreceri marca Circoloco, dar mai ales care au mixat în DC 10, menţionează acel aer de euforie şi nebunie continuă, de dimineaţa până spre după amiaza târziu. Senzaţia sălbatică de libertate exteriorizată prin muzica electronica, un dress code recomandat (care de cele mai multe ori este de culoare roşie), un anumit tip de DJ-i selectaţi, dar mai ales, un anumit tip de muzică acceptat. Circoloco ar putea fi considerat şi un brand destul de exclusivist, ţinând cont de selecţia DJ-ilor şi a stilului de muzică promovat (care de cele mai multe ori se împarte între minimal house, tech-house, minimal techno şi house). De pe site-ul oficial se pot cumpăra şepci, tricouri, compilaţii mixate de Tania Vulcano şi Cirillo, toate având inscripţia clovnului cu peruca roşie şi limba scoasă.

circoloco_info-

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782

Related Posts with Thumbnails
November 16th, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*