[A:RPIA:R] 8 @ Club Midi

[A:RPIA:R] 8

Dj Sneak / Rhadoo / Mihigh

– vineri, 18 februarie 2011 –

[a:rpia:r] 08 este un disc în ediţie limitată de 300 de copii, ce conţine pe faţa A piesa originală creată de DJ Sneak, iar pe partea opusă un remix semnat Ricardo Villalobos.

Piesa “Delta trippin” este rezultatul inspiraţiei ce l-a lovit pe DJ Sneak la un after-party pe vapor în Delta Dunării, imediat după încheierea festivalului Sunwaves 8. Întreaga serie de 300 de viniluri a fost deja vândută, astfel încât ne putem aştepta la un repress în cazul unui succes de club.

Faţa A începe atmosferic, cu multe instrumente exotice gen conga şi în stilul caracteristic al lui DJ Sneak. Urmează un break unde sintetizatorul parcă anunţă o mare schimbare, însă beat-ul se păstrează. O piesă corectă ce merge mixată aproape cu orice.

În schimb, pe faţa B Villalobos face ce ştie mai bine. Scoate toate percuţiile până la minimalism, lăsând doar un snare şi nişte beat-uri abia sesizabile, foarte discrete. Stilul minimalist al lui Ricardo se simte în adăugarea bassline-ului puternic şi a sintetizatorului care te învăluie cald şi puternic. Se joacă un pic şi cu partea vocală, din “es todo lo mismo” se transformă în “lemi smoke”. Evident.

Preţ intrare:

15 lei până la 00:00

30 lei după 00:00

Concurs

Club Midi oferă 20 de invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Cum se numeşte EP-ul [arpiar 8] semnat Dj Sneak?

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Promoţie la bar

– 23:00 – 00:00 –

Vodka Orange / Apple – 5 ron

Whisky Cola – 5 ron

– All night long –

Bere Ursus – 4,5 ron

Apa Bilbor – 4,5 ron

6 Shoturi Tequila Olmeca – 20 ron

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

www.facebook.com/Club-Midi

orar: 23:00 – 07:00

info şi rezervări: 0752 238 780 / 0752 238 782

Related Posts with Thumbnails
February 18th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*