Bruno Pronsato (live)/ Petre Inspirescu (Pedro)/ Mihigh @ Club Midi

Premiera în Transilvania

Bruno Pronsato

(live)

Petre Inspirescu aka Pedro

Mihigh

– Club Midi – vineri, 08 octombrie 2010 –

Steven Ford aka Bruno Pronsato se prezintă ca un “savant” al sunetului, a cărui muncă are doua părţi egale, fiind atât veselă cât şi severă, cu ritmuri ce te dezorientează şi te pune în suspans. Deşi este un artist minimal-techno, Pronsato oferă o paletă vastă de sunete neaşteptate. “The Make Up The Break Up” este primul său release, chiar la propriul label denumit “Thesongsays”. Un track lung de 38 de minute ce te duce adânc în propria sa armonie stilizată. Deşi la început a fost ideea unui EP Track, în timp s-a transformat într-un “monstru” ce defineşte pasiunea lui Bruno pentru muzica si sound design.

Pedro aka Petre Inspirescu este un “complice” constant, alături de colegii săi Rhadoo şi Raresh, pentru petreceri incredibile, atât în ţară cât şi peste hotare. Şi-a început cariera în ’99 însă de ceva ani este rezident Circoloco, DC10 Ibiza. De aici, modul în care percepe şi simte muzica s-a schimbat radical. Numele său a stat pe buzele multor dj importanţi datorită câtorva EP-uri importante la label-uri precum Cadenza, Barraca Music sau Supernature. A stabilit trenduri regăsite în set-uri importante, iar muzica sa pe cât de complexă pare pe atât de irezistibilă o găseşti mai târziu. Radu Bodiu (Pedro) îşi prezintă un stil puternic influenţat de deep house însă totodată combinat cu minimal.

Mihigh, rezident al clubului Midi, şi-a arătat interesul pentru muzică încă din tinereţe, descoperind partea sa underground prin 2000 când petrecerile de acest gen au început “să prindă”. Cu un stil minimal prezentat într-o formă “adâncă” (a se citi “deep”), personal îşi descrie muzica ca fiind “dirty old school underground house music”. Încă din 2007 a început să pună la evenimente importante, precum Sunwaves Festival, petreceri pe Kudos Beach, urmând apoi să “colinde” Bucureştiul la petreceri în Kristal sau chiar să treacă graniţa în Italia şi Germania, amintind aici evenimente la Rimini, Veneţia sau Berlin.

Warmup-uri de excepţie au fost oferite de Mihigh pentru numeroase nume importante precum Steve Lawler, Audiofly, Loco Dice, Sasha, Ricardo Villalobos, [A:RPIA:R], Thomas Melchior, Valentino Kanzyani, Zip, Tania Vulcano, James Lavelle sau Magda. Alături de Kid Chriss a pornit “Midi Show”, un eveniment ce s-a bucurat de un real succes atât în club cât şi la radio (One Fm). După set-uri de 6 ore back2back, proiectul a fost “dus” şi în alte oraşe din ţară dar şi în străinătate.

Preţ intrare:

15 lei până la 12:00

30 lei după 12:00

Reducere Studcard: 10 lei până la 12:00

CONCURS

Club Midi oferă 20 de invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Menţionează minim o piesă produsă de Petre Inspirescu (Pedro)?!

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

www.facebook.com/Club-Midi

info şi rezervări: 0752 238 780 / 0752 238 782

Related Posts with Thumbnails
October 5th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*