Opening party: Fumiya Tanaka / K!D Chriss

Club Midi se redeschide cu o premieră în Transilvania. La doar o lună de la prestația sa la festivalul Sunwaves 12, Fumiya Tanaka revine în România.

Pret intrare:
20 lei inainte de 00:00
30 lei dupa 00:00

De peste 15 ani, Fumiya Tanaka este considerat a fi unul dintre legendarii artiști / DJ ai scenei techno. A avut numeroase proiecte, amintim labelul său personal “Torema Records”, labelul său recent “Op.disc” (în cooperare cu Yoshihiro Hanno), și celebrele sale petreceri “Chaos” (organizate în Tokyo și Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reușit să exprime cu succes posibilitațile muzicii.
Stilul său unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa reușeste să scoată frumusețea, profunzimea și densitatea muzicii și transformă “minim” în “maxim”. Acesta este unul dintre motivele pentru care el înca este în topul artiștilor de muzică electronică.
În 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu răsunet mondial, “Via”, care conține live set-ul său comentat în timp real. Această lansare arată într-un mod viu muzica și mixajul său ca un rezultat al unor reacții fizice și de gândire continuă.
Recent a lucrat la proiectul “DARTRIIX” împreună cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno și a lansat deja doua EP-uri și un album complet pe “Op.disc”.

K!D Chriss a pus bazele proiectului “Club Midi” împreună cu Mihigh.
A împărțit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge și mulți alții.
Pentru K!D Chriss, sezonul 2011-2012 a fost mai activ ca niciodată, bifând un mini-turneu în Spania, o petrecere în Elveția alături de tINI (Desolat), o petrecere aniversară memorabilă în Londra alături de Soul Capsule și, o nouă vizită în Berlin la Week End Club.

Club Midi ofera 20 de invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:

In cadrul carui festival a mixat recent Fumiya Tanaka pe litoralul romanesc ?

Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin sms

Related Posts with Thumbnails
September 13th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*