Petrecerile de weekend la Club Midi 19-20 februarie

Tania Vulcano – 19 februarie 2010 Club Midi

Preţ intrare : 20 lei până la 00:00

40 lei după h00:00

Tania Vulcano - 19 februarie 2010 Club Midi

Prin accepţiune, termenul circoloco înseamnă circ nebun. Devenit astăzi un brand exportat la nivel internaţional, Circoloco nu înseamnă doar clovni, peruci roşii, tenişi şi haine colorate ţipător, ci şi muzica electronică si un tipar de DJ-i. Circoloco a devenit astăzi un brand exportat la nivel internaţional.  În 1999, doi italieni, pe nume Antonio şi Andrea Pelino, au organizat cel mai lung after-hours de până atunci, într-o dimineaţa de luni, când în mod normal, oricine se duce la muncă. Asta s-a întâmplat în clubul DC 10 din Ibiza, loc rămas legendar pentru petrecerile marca Circo Loco pana astăzi. Circoloco este reprezentat astăzi un grup de DJ-i, între care Tania Vulcano (rezidenta la petrecerile Circo Loco), Cirillo (DJ-i italian pe numele adevărat Carlo Andrea Raggi), Clive Henry (jumătatea minimalistă a celebrului duo britanic Peace Division), System of Survival şi alţii. De câţiva ani buni, la Circoloco mixează şi românii Rhadoo şi Pedro, doi dintre rezidenţii de bază.
Circo Loco a devenit între timp un brand internaţional care poate fi exportat în orice oraş, fie că vorbim de Londra, Madrid, Roma sau Bucureşti. Reţeta este simplă şi de succes: se ia unul sau mai mulţi DJ-i din brandul circului nebun, se adaugă o promovare pe măsură, se găseşte un loc mai mult sau mai puţin convenţional şi gata!
Inutil sa enumerăm toţi DJ-ii care au participat la Circo Loco, însă câteva nume sunt relevante: Luciano, Tania Vulcano, Ricardo Villalobos, Cirillo, Fabrizio, Clive Henry, Pedro, Rhadoo, Dan Ghenacia, Matt John, ZIP,Matthew Dear, Thomas melchior, Argenis Brito, Magda, James Holden, Pier Bucci, Timo Maas, Matthias Tanzman şi mulţi alţii. Circoloco este nu atât un brand de evenimente, ci un mod de a petrece, un mod de a face clubbing ş i de a te distra.

CONCURS

Club Midi oferă 10 invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Ce DJ români au mixat alături de Tania Vulcano?

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Max D.Blas -Altavoz-Venezia-

Club Midi / sâmbătă 20 februarie 2010

Preţ intrare : 10 lei până la h00:00

20 lei după h00:00

Reducere Studcard : 5 lei până la h00:00

Max D.Blas -Altavoz-Venezia-

Concurs

Club Midi oferă 20 invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Cine a mixat la petrecerea aniversară 2 ani de Midi?

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

www.facebook.com/Club-Midi

info şi rezervări : 0752 238 780 / 0752 238 782

Related Posts with Thumbnails
February 15th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*